9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 23 MARÇ 2018

Avui expliquem que més de 10.000 persones passen la Setmana Santa a Lloret de Mar per a fer-hi esport. Hi ha competicions destacades com el MIC o Globasket, o bé les estades d’atletisme, que porten visitants de França, Polònia, Bèlgica, República Txeca, Alemania, Suècia, Letònia i del Regne Unit.

Sense oblidar el rem, l’handbol o el torneig Costa Brava de d’Ultimate Frisbee o disc volador, que es duu a terme des de demà i fins dilluns a la platja gran de Lloret. Tot un espectacle esportiu, que arriba a la 14a edició.

De tots els esdeveniments, el més nombrós és el Globasket, amb més de 3.000 persones. Arriba a la tercera edició, amb la finalitat d’oferir molta pràctica, formació i una estada inoblidable als participants.

Un any més, Lloret és també una de les seus del MIC de futbol i de bàsquet, unes competicions que comencen durant la Setmana Santa i que mouen força joves.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, que valora aquestes dades d’activitat esportiva per els pròxims dies a Lloret.

Seguint en plana esportiva, el lloretenc Marc Dailos s’ha proclamat campió d’Espanya de Jiu Jitsu, celebrat el passat cap de setmana a Madrid. Escoltem les seves paraules. I repassem tots els partits del cap de setmana.

Entrevista a Andreu Martín, escriptor, per parlar del festival Lloret Negre que comença dissabte amb àmplia presència d’escriptors de novel·la negra.

Entrevista a Pau Higueras, coaching, per saber detalls de la sessió gratuïta que ofereix aquesta tarda a Lloret.

Entrevista a Joan Cases, director del Cor Ars Nova Lloret, perquè dissabte ofereixen un concert a les vuit del vespre a l’església de Sant Romà.

Darrers Programes