Diumenge, 25 octubre 2020
17 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 23 SETEMBRE 2020

Aquest dimecres arranquem el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret explicant-vos que Lloret de Mar col·labora amb el projecte “OceanCats”, per avaluar la presència de microplàstics a la Costa Brava. Va a càrrec d’un grup de tres gironins i un valencià, que han recorregut els 214 quilòmetres de mar que separen Blanes de Portbou. L’objectiu és conèixer l’abast de la contaminació de microplàstics a la Costa Brava i conscienciar sobre el seu impacte en el mar. Al llarg del trajecte, s’han recollit mostres que ara s’analitzaran als laboratoris de la Universitat de Barcelona. Al llarg de la travessia s’han realitzat vuit mostrejos. Un d’aquests ha estat al davant de la platja gran de Lloret, durant una milla nàutica de durada. L’expedició ha fet el trajecte en una embarcació ecològica, que utilitzava els rems com a única forma de propulsió. El projecte OceansCats va més enllà d’aquesta travessia. L’objectiu final és creuar l’Atlàntic l’any 2022, per conscienciar sobre la problemàtica que generen els plàstics als mars i oceans.  Parlem d’aquesta qüestió amb Quim Planells, membre d’OceansCats per valorar la travessia.

Expliquem que el Team Albino de Lloret de Mar organitza aquest cap de setmana el Fighters Training Camp. Es tracta d’una estada de dos dies al càmping Bon Repòs de Santa Susanna, en què es duran a terme diferents activitats relacionades amb el kick-boxing, el Muay Thai i altres modalitats físiques. Entrevistem Albino Orquera, responsable del Team Albino.

També en esports, ens fem ressò del fitxatge de l’entrenador lloretenc Joan Carrillo per l’AEK Làrnaca, de la Primera Divisió de futbol de Xipre. Aquesta serà una nova aventura internacional pel tècnic, després de passar per altres països com Hongria, Polònia o Croàcia.

 A la segona part, parlem amb l’artista Jaume Barri, que aquest dissabte ofereix un espectacle musical per a tota la família, amb l’objectiu de passar una estona divertida i animada. Serà a dos quarts de dotze del matí al pati de la Biblioteca.

I acabem explicant que aquest diumenge, a les set de la tarda, al pavelló de l’escola Pompeu Fabra, es farà la presentació del llibre “1970 I han passat 50 anys”, que parla sobre els inicis del Bàsquet Lloret. Escoltem les declaracions de l’autor, Jose Carlos Ramos, i de la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 25 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.