Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 AGOST 2018

Avui us expliquem que Lloret de Mar acull la penúltima regata de la Lliga Catalana de Llagut. Serà aquest diumenge al matí. La competició regular arriba al seu tram final i ja només queden dues proves. L’última se celebrarà el 2 de setembre a Cambrils. Però, abans, es durà a terme la cinquena jornada, a Lloret. Ens dóna els detalls de la prova l’Àlex Giral, un dels vogadors de Pescadors, l’entitat organitzadora.

A banda de parlar de la regata, també repassem altres cites esportives del cap de setmana. Les més destacades són la participació de Jonathan Romeo en el Campionat Iberoamericà d’atletisme, al Perú, i els partits amistosos del Club Hoquei Lloret i del Club de Futbol Lloret.

Després, comentem com es presenta la sessió de cinema a la fresca que ha preparat el Puntet de Fenals per aquest diumenge a la nit. Es projectarà la pel·lícula “Guardianes de la Galaxia”. Escoltem les declaracions del regidor de Joventut, Cristian Fernández.

A la segona part, donem un cop d’ull a altres activitats culturals dels pròxims dies. Aquest dissabte, Tossa de Mar celebra el seu Carnaval d’estiu, que arriba a la 8a edició. Entre els diferents participants hi haurà la colla “Encantats” de Lloret de Mar.

També expliquem que aquest cap de setmana les dues colles geganteres de Lloret participaran en diferents trobades. L’Associació de Gegants i Capgrossos serà dissabte a Blanes, mentre que la Colla Gegantera participarà diumenge a Tortosa.

Tenim temps, també, per comentar els concerts que arriben els pròxims dies. Avui, els Brossa Quartet de Corda tancaran el cicle “Música a Santa Cristina” i demà, a la plaça de la Vila, hi haurà una nova audició de sardanes a càrrec de la cobla Foment del Montgrí.

 

Acabarem repassant totes les visites guiades que hi ha programades pels pròxims dies, a diferents equipaments municipals.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...