22.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 FEBRER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, aquest dilluns, avançant que el ple de Lloret aprova avui per unanimitat un pacte municipal contra l’assetjament sexual. En total hi ha 22 punts en l’ordre del dia dels quals destaquen 6 mocions, a càrrec d’un o més grups municipals. Dues d’elles seran aprovades per unanimitat, ja que les presenten totes les formacions polítiques amb representació al consistori. Una fa referència al pacte municipal contra l’assetjament sexual per raó de sexe, identitat de gènere, orientació sexual i altres conductes masclistes.

En el debat i aprovació d’aquesta moció, s’hi espera la presència d’associacions de Lloret de Mar com l’Aurora, el LEAD o la CUP. L’altra moció que s’aprovarà per unanimitat és la que dona suport al dret a morir dignament i a la despenalització de l’eutanàsia.

La sessió, de caràcter ordinari, comença a l’hora habitual: a les 6 de la tarda. La podreu seguir en directe a través de la ràdio.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valorant els rodatges que hi ha a Lloret de Mar de sèries, pel·lícules, anuncis o reportatges. L’últim cas ha estat el rodatge d’una sèrie de Netflix, la setmana passada.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Festes, tot anunciant els premis del Carnaval, atorgats ahir a la nit, i recordarem que avui hi ha una festa de disfresses a Can Carbó.

Ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana, amb en Moisés García.

Entrevista a Héctor Amelló, diputat de Ciutadans, que explica que s’ha aprovat la seva proposta parlamentària de fer un estudi per millorar la seguretat a la GI-682 entre Lloret i Sant Feliu de Guíxols.

Entrevista a Jaume Saura, responsable de l’oficina del Síndic, que dona unes dades. Les consultes i queixes que ha iniciat al Síndic de Greuges a Lloret de Mar, al llarg del 2019.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA