21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 GENER 2017

Avui expliquem que el CAP de Lloret es manté obert a les nits, com a mesura provisional. Les urgències nocturnes es mantenen a Lloret de Mar, com a mesura provisional, en el Centre d’Assistència Primària. En aquest sentit, s’està a l’espera de rebre un estudi de la Generalitat, que ha de determinar si el municipi […]

Avui expliquem que el CAP de Lloret es manté obert a les nits, com a mesura provisional.

Les urgències nocturnes es mantenen a Lloret de Mar, com a mesura provisional, en el Centre d’Assistència Primària. En aquest sentit, s’està a l’espera de rebre un estudi de la Generalitat, que ha de determinar si el municipi té la necessitat real de disposar del servei obert durant tot l’any. L’estudi s’havia d’enllestir a finals d’any, però l’Ajuntament encara no l’ha rebut.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, per valorar el manteniment de l’obertura del servei nocturn del CAP i parlarem d’una estada molt especial que arriba a principis de febrer. Portarà a la destinació una 40a de dissenyadors de reunions, vinguts de tot el món que rebran una formació única i avançada. Una de les activitats que faran serà sopar amb famílies de la vila i es fa una crida als voluntaris. Als que vulguin ser amfitrions i obrir casa seva per oferir un sopar a aquests visitants que volen tastar l’estil de vida mediterrani, català i lloretenc.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Serveis Turístics, perquè l’ajuntament de Lloret de Mar té previst renovar les instal·lacions públiques de les seves platges abans que comenci la nova temporada de bany. Sabrem els detalls i la valoració dels danys ocasionats pel temporal d’aquest cap de setmana.

Donem detalls de la presentació de la temporada de teatre, feta ahir al vespre. Les primeres propostes arriben aquest cap de setmana. De gener a juny, hi haurà fins a 33 espectacles i uns quants paquets promocionals nous.

Entrevista a Neus Dalmau, artista lloretenca, per saber en què consisteix la classe d’història de l’art oberta al públic sobre el Palau de la Música, com a joia del modernisme català, avui a la tarda.

Entrevista a Joan Moret, president del cineclub Adler, perquè dijous projecten a Lloret LA ACADEMIA DE LAS MUSAS. Pel·lícula del català José Luís Guerín, farcida de premis.

Darrers Programes