11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 MAIG 2017

Avui expliquem que unes 300 persones es van concentrar ahir a les portes de l’escola Pere Torrent. 

La protesta l’havia convocat l’associació de Pares i Mares, l’AMPA, per reclamar que el centre sigui considerat de màxima complexitat i poder donar una atenció millor a l’alumnat, amb més recursos i més mestres.

Al Pere Torrent hi ha prop de 500 alumnes de 32 nacionalitats diferents, una part amb necessitats educatives especials. A més, aquest curs han arribat molts alumnes nouvinguts. 

Escoltem les raons de l’AMPA, així com la resposta del regidor d’Ensenyament, Jordi Sais i dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Girona. El seu director, Josep Pere Polanco, ha explicat a la ràdio que estan revisant els indicadors que podrien considerar el Pere Torrent com a centre de màxima complexitat. Però garanteix que en qualsevol cas tindran els recursos que necessiten.

També informem que aquest dijous es duu a terme l’anomenada Assemblea de Retorn, on s’explicarà als veïns com han quedat les propostes que van presentar a fi de millorar les zones o barris de Lloret. De les 57 presentades, 40 han passat el filtre i seran sotmeses a votació.

Escoltem a Albert Robert, regidor de Patrimoni Cultural, que convida a gaudir de la setmana de descoberta dels cementiris, una iniciativa d’àmbit europeu, a la qual Lloret s’hi suma amb visites guiades gratuïtes que s’ofereixen avui, demà i divendres a les 12 del migdia.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, per saber per què Lloret organitza unes curses per a nens de totes les edats, aquest dissabte al matí, al passeig Agustí Font. Reben el nom de IRON KIDS.

Entrevista a Pablo Carbonell, artista i músic, que divendres serà al teatre de Lloret amb l’espectacle EL MUNDO DE LA TARÁNTULA. Tot un personatge inclassificable, que de ben segur que ens farà riure en aquesta entrevista.

Acabem coneixent els grups de música que actuen aquest dissabte al Musicava de la Biblioteca i l’endemà diumenge al Vermut Jazz del teatre. Els primers són Josep Soto i Gemma Carreras, i els segons, els M-Quartet.

Darrers Programes