Divendres, 27 novembre 2020
14.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, un dia més, parlant dels efectes de la crisi del coronavirus a Lloret de Mar i avui ens centrem en els sectors de la restauració i del comerç. Aquests dos sectors demanen diverses mesures a l’Ajuntament per poder fer front als perjudicis que els provoca tenir les persianes baixades aquests dies, arran de l’estat d’alarma que ha decretat el govern central per fer front a la crisi del coronavirus.

Evidentment, tant comerciants com restauradors veuen bé la mesura de confinament, però creuen que necessitaran ajudes de les administracions per poder seguir amb les seves activitats empresarials i pal·liar els efectes que els està ocasionant aquesta crisi.

Entrevista a Nino Gómez, president dels restauradors, per saber quines demandes fan a l’Ajuntament, les mesures, accions promocionals o iniciatives que calen per tornar a la normalitat.

Entrevista a Xavi Lanzas, un dels impulsors de la iniciativa de la comunitat “Makers”, que han començat a crear mascaretes amb impressores 3D per enviar als hospitals.

Entrevista a Albert Robert, regidor del Teatre Municipal, perquè s’han hagut de posposar diferents espectacles que estaven previstos per aquests dies i reprogramar-los per més endavant. A més, li preguntem què cal fer si ja s’havien comprat entrades per algun d’aquests espectacles.

Entrevista a Quim Daban, arxiver Municipal, que comenta quina feina està fent aquests dies aquest servei, que treballa per seguir ampliat l’arxiu virtual i poder fer arribar els seus documents a la ciutadania via telemàtica.

Acabem escoltant el triatleta Rubén Aragón. A ell la crisi del coronavirus també li ha trastocat el calendari de competicions i a finals de novembre haurà d’afrontar el Mundial d’Ironman 70.3, a Nova Zelanda, a la ciutat de Taupo.

Darrers Programes

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins...
Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional...
Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes...
Recupera la tertúlia especial sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.
Aquest dimecres ens despertem, des del punt vista informatiu, explicant-vos que l’associació de dones l’Aurora organitza una...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 27 Novembre 2020

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins al 22 de desembre. Ho...

Tertúlia Ciutadana – 26 Novembre 2020

Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional al capdavant dels comerços i...

Bon Dia Bona Hora – 26 Novembre 2020

Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes per comprar el material necessari...

Col·loqui ’25N en pandèmia’

Recupera la tertúlia especial sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.Hi intervenen...