Dimecres, 21 octubre 2020
18.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts ens fem ressò que el tour-operador Thomas Cook fa fallida i deixa 600.000 turistes penjats arreu del món. Londres es prepara per fer la repatriació més important de turistes britànics des de la 2a Guerra Mundial.

Tot i les reunions fetes fins a l’últim minut, els directius de Thomas Cook no han pogut arribar a un acord amb els bancs, que li reclamaven més de 200 milions d’euros per poder donar suport a la seva activitat. D’aquests diners en depenia una operació més gran, amb un accionista xinès, que havia d’ajudar a fer front als més de 1.900 milions d’euros de deute que arrossega el que és el tour-operador més antic del món, amb 178 anys d’història. Amb la suspensió de pagaments ja oficial, el govern del Regne Unit posarà en marxa l’operació de repatriació més gran feta al país en temps de pau. 

Entrevista a Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria, per saber com afecta aquesta fallida a Lloret de Mar, on Thomas Cook hi ha operat des de ‘sempre’.

Entrevista a Alfred Rodríguez Picó, qui ha estat un dels homes del temps de TV3, com a convidat de l’Esmorzar Professional de Turisme d’aquest divendres a Lloret. Ho fa com a fundador de Taiko Meteorologia, que ofereix previsions del temps a la carta per a empreses i administracions.

Entrevista a Júlio Gutiérrez, regidor de Ciutadans, perquè presenta una moció al proper ple en què demana dotar la Policia Local de pistoles ‘taser’. Són armes que emeten descàrregues elèctriques i deixen immòbil al delinqüent.

Entrevista a Anna Rosa Bou, presidenta del Club Rem Santa Cristina, ja que aquesta tarda s’obre un nou curs de l’Escola del Club Rem Santa Cristina, adreçada a nens i nenes entre 12 i 17 anys. La intenció és donar a conèixer aquesta pràctica esportiva amb diferents entrenaments que combinen l’exercici físic amb les sortides a l’aigua.

Acabem amb un altre apunt d’esports, el Club Vòlei Lloret continuarà a la Primera Divisió amb els equips juvenil i cadet femení.

Darrers Programes

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament compta amb Albert Robert de Junts per Lloret.
El tema de portada d'avui dimarts és que Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament....
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Sense Pressa – Albert Robert

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament compta amb Albert Robert de Junts per Lloret.

Bon Dia Bona Hora – 20 Octubre 2020

El tema de portada d'avui dimarts és que Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar en línia la destinació de...

Lloret Esportiu – 19 Octubre 2019

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2020

Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament. A tot Catalunya només hi...