Diumenge, 25 octubre 2020
17 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 24 SETEMBRE 2020

Avui parlem del Dia Mundial del Turisme que se celebra aquest diumenge a Lloret de Mar. En aquesta temporada tan atípica i excepcional la destinació ha preparat diferents activitats per aquest diumenge.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, a qui també li preguntem com afronta el sector els propers mesos després d’una temporada que, com ja es preveia, ha estat molt dolenta, i sobre l’anunci que han fet l’Agència Catalana de Turisme i la direcció general de Turisme de la Generalitat sobre el Congrés Mundial de Turisme Esportiu. Recordem que s’havia de fer aquest any a Lloret i s’ha posposat per a la tardor del 2021.

Aquest passat dilluns s’ha commemorat el Dia Mundial de l’Alzheimer. Per aquest motiu, el centre de dia “El Mar” ha fet un vídeo amb els seus usuaris amb l’objectiu de conscienciar la societat d’aquesta malaltia. Ens ho explica la psicòloga del centre, Ana Cuesta.

Aprofitem l’efemèride del Dia Mundial de l’Alzheimer per explicar que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva compta amb un programa d’atenció a les persones que pateixen aquesta malaltia. En parlem amb Lorena Grau, Psicòloga Sanitària i Neuropsicòloga de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital.

També en l’àmbit de la salut, parlem amb un altre metge, el doctor Francisco Codina, del CAP de Palafolls i editor del blog “Cuidant Infants”. Els grups de treballs de les diferents especialitats de la Societat Catalana de Pediatria recomanen que els infants que pateixen malalties cròniques vagin a escola malgrat el coronavirus. Argumenten que l’escolarització presencial té molts més beneficis que no pas riscos. Exceptuant, està clar, casos concrets en què es recomani especialment quedar-se a casa.

Entrevistem a l’actor lloretenc José García, que acaba de participar en el rodatge de la pel·lícula “Contando ovejas”, òpera prima de José Corral. Un rodatge que s’ha fet, evidentment, amb totes les mesures de la Covid-19.

Acabem amb l’artista Buba Junior, que ha programat una trobada virtual per Instagram amb la reconeguda periodista afroamericana Edna Liliana, que compta amb més de 80mil seguidors a Instagram. Escoltarem el que n’explica el poeta lloretenc. La trobada serà demà divendres, a les deu de la nit.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 25 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.