30.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 ABRIL 2018

Avui expliquem que la Generalitat tancarà una línia de P3 el proper curs a Lloret de Mar. Afectarà l’escola Àngels Alemany, la qual és l’única del municipi que està projectada com a centre de tres línies, tant al cicle d’Infantil com a Primària. A partir del setembre, i per primer cop, hi haurà dues línies de […]

Avui expliquem que la Generalitat tancarà una línia de P3 el proper curs a Lloret de Mar. Afectarà l’escola Àngels Alemany, la qual és l’única del municipi que està projectada com a centre de tres línies, tant al cicle d’Infantil com a Primària. A partir del setembre, i per primer cop, hi haurà dues línies de P3 a causa de la natalitat, que ha baixat, entre altres motius.

La línia de P3 que es tanca a Lloret no és l’única a Catalunya. Dies enrere, el Departament d’Ensenyament va confirmar que el curs vinent tancarà almenys 11 línies de P3 en centres públics.

Dues d’elles a Girona: a Lloret, com hem dit, i a Olot. La resta de tancaments confirmats seran a Santpedor, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Reus, Corbera de Llobregat i Sabadell.

Entrevista a Paulino Gracia,  regidor-portaveu de EN LLORET SÍ SE PUEDE, sobre la presentació dijous a Lloret del llibre “Informe urgent des dels escons 4 i 5” que han escrit de manera conjunta Albano Dante Fachín i Àngels Martínez Castells.

Entrevista a Andrea Nicolás, escriptora lloretenca, autora del llibre “La llegenda d’Apol•lo i Dafne” que ha rebut el premi Joan Llaverias de contes infantils il•lustrats, el passat diumenge, a la Festa de la Cultura Lloretenca.

Entrevista a Amaranta Gibert, directora del Teatre Municipal, per saber com se celebra a Lloret el Dia Mundial de la Dansa.

Entrevista a Montserrat Martínez, mestre de l’Institut Coll i Rodés, ja que avui, a les 5 de la tarda, s’inaugura a la Biblioteca una exposició amb els treballs dels alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut Ramon Coll i Rodés.

Darrers Programes