5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 GENER 2018

Avui informem que el moviment Marea Blanca es manifesta aquest migdia en contra de les llistes d’espera als hospitals, entre ells, al de Blanes. La llista d’espera mata. Ho afirma, sense embuts, MAREA BLANCA, un moviment sorgit de la ciutadania. Aquest dijous surt al carrer a protestar per les llargues cues que hi ha als hospitals per operar-se, així com en contra de les retallades i en defensa de la sanitat pública.

La mobilització es duu a terme avui en hospitals i centres sanitaris d’arreu de Catalunya. Tant al comarcal de Blanes, com a seus de Barcelona, Tarragona, Terrassa, Viladecans o Mollet.

En el cas de l’hospital comarcal de la Selva, la concentració –que convoca Marea Blanca, amb el suport d’altres entitats, sindicats i grups polítics, entre ells ICV-EUiA de Lloret i En Lloret Sí Se Puede- és aquest migdia. 

Entrevista a Edgar Felip, representant de Marea Blanca, per saber els detalls de la mobilització.

Entrevista a Jordi Sais, regidor d’Acció de Govern, per parlar de la xerrada sobre els Habitatges d’Ús Turístic -els anomenats HUTS- a fi d’explicar la nova ordenança que s’ha aprovat per regular aquest sector d’allotjament a la destinació. La sessió, de caire informatiu, serà el proper 1 de febrer, a la Casa de la Cultura.

Entrevista a Gabriela Attene, portaveu del Cercle Podem a Lloret, ja que es reactiva amb un grup de persones que no tenia res a veure amb la formació anterior i que es presenten en públic aquest dissabte.

Entrevista a Angelique Pfitzner, comissària del Festival de Novel·la Negra, que al mes de març es farà a Lloret. Un cap de setmana tan atractiu com ambiciós, amb premi inclòs, que organitza l’Ajuntament amb una associació anomenada LEE O MUERE.

Per acabar recordem que avui hi ha cineclub, en què es projecta la pel·lícula LOS NADIE.

Darrers Programes

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.
L'espai de la Parròquia de Lloret
El magazine del Bisbat de Girona
El magazine que tracta el món cultural

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA