7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 GENER 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret informant que hi ha expectació a Lloret sobre la proposta dels botiguers de muntar un mercat de producte fresc al passeig Verdaguer. A través de les xarxes socials de la ràdio, hem pogut copsar aquest interès, en què els veïns han dit la seva sobre un […]

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret informant que hi ha expectació a Lloret sobre la proposta dels botiguers de muntar un mercat de producte fresc al passeig Verdaguer. A través de les xarxes socials de la ràdio, hem pogut copsar aquest interès, en què els veïns han dit la seva sobre un possible nou mercat, que s’ubicaria al passeig Verdaguer. Hem sortit al carrer, per recollir més opinions que escoltarem al programa d’avui. 

Recordem que la proposta és la creació d’un mercat setmanal de producte fresc al centre de la vila. Segons l’associació de botiguers, l’emplaçament idoni seria el passeig Jacint Verdaguer, perquè afavoriria el flux de persones en els carrers de l’entorn i dinamitzaria el comerç.  A més, consideren que s’hauria de muntar cada dijous. La intenció de l’associació és oferir els mateixos productes que es poden trobar al mercat municipal, en aquest cas, fruita i verdura, però sense que això suposi una competència directa. Avui sabrem la resposta que hi dona l’Ajuntament.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Comerç, per saber com es veu des de l’Ajuntament la proposta de crear un mercat setmanal de producte fresc al passeig Verdaguer.

Netflix estrena avui divendres un documental sobre pederàstia a l’església, que fa referència al lloretenc Andreu Soler, monjo de Montserrat, que va morir l’any 2008. Escoltem declaracions del director del documental fetes a Catalunya Ràdio.

Repassem tots i cadascun dels partits del cap de setmana, així com les competicions previstes aquests dies.

Entrevista a Adam Martin, periodista, que protagonitza la primera xerrada de l’escola d’intel·ligència emocional VEIE. Serà aquesta tarda, a la Biblioteca, on parlarà sobre alimentació.

Recordem que aquest vespre es presenta la nova temporada de teatre i cineclub a Lloret, amb grans noms com Joel Joan, David Verdaguer o Mercè Arànega. L’agenda de dissabte està marcada pel racó dels contes, la competició de kickboxing i la primera obra de teatre de la temporada: DOS MACHOS VERDES FRITOS, i diumenge, l’atenció la tindrem posada en una festa molt esperada: la de l’Esport, que arriba a la 45a edició.

Darrers Programes