28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 JUNY 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui, a l’informatiu matinal, ens despertem amb la mirada posada en aquest diumenge, 28 de juny, que es commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, i Lloret s’hi suma. En aquesta data es recorda la Revolta d’Stonewall, del 1969, que va consistir en una sèrie de manifestacions espontànies i violentes a Nova York per protestar contra una batuda policial al pub Stonewall Inn, un local LGTBI.

Va ser la primera vegada que la comunitat d’homosexuals, lesbianes, bisexuals i transsexuals lluitava contra el sistema als EUA; un sistema que els oprimia amb el suport del Govern només pel fet de ser persones no normatives. Lloret de Mar aquest any s’ha sumat a una campanya impulsada per la Generalitat que consisteix en pintar un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBI. Està ubicat al pavelló del Molí i aquest diumenge s’hi farà un acte per commemorar l’efemèride.

Entrevista a Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat, que ens comenta en que consisteix la campanya i el que es farà aquest diumenge a Lloret.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana, per explicar que el Centre Cívic del Rieral ja ha tornat a obrir les portes aquesta setmana després d’estar tres mesos tancat per l’estat d’alarma. A més, ens recordarà que aquests dies es poden fer les inscripcions als cursos d’estiu que ha preparat el centre cívic i, com a regidora de Comerç, ens comentarà que el mercat setmanal dels dimarts ja ha obert totes les parades, seguint les mesures de seguretat pertinents.

Entrevista a Albert Ferràndez, regidor d’Educació, que explica que han decidit ampliar les places al casal d’estiu municipal perquè tothom que ho necessiti pugui portar-hi els seus fills en un moment tan complicat com el que estem vivint. Les preinscripcions es tanquen demà.

Entrevista a Roberto Torregrosa, director general de la cadena Guitart Hotels, perquè aquest dissabte obre l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort i volem saber com s’ha adaptat l’equipament i com estan els ànims en una temporada tan excepcional.

Finalment, expliquem que el Club Voleibol Lloret celebren avui les eleccions per elegir nou president de l’entitat pels pròxims quatre anys.

Darrers Programes