22.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 MAIG 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Arrenca la setmana a l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar amb l’inici de les preinscripcions presencials a les llars d’infants. Parlem amb les directores de les dues llars d’infants municipals de Lloret de Mar per saber quines mesures han hagut d’adoptar per poder atendre les demandes de les famílies que han de fer la preinscripció de manera presencial.

Entrevista a Anna Mas, directora dels Pops, i Mireia Orpí, directora de la Lola Anglada, a més, també els preguntem què els sembla la intenció del Govern de reobrir les llars quan entrem a la fase 2. També en parlem amb Albert Ferràndez, regidor d’Educació.

Entrevista a Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants, per valorar el concurs Lloret Team Play: les àmfores. Una iniciativa del Puntet adreçada als joves, amb l’objectiu de fomentar el comerç local.

Entrevista a Max Illa, propietari de l’Hotel Bella Dolores, un dels pocs allotjaments hotelers que estan oberts aquests dies a Lloret.

Entrevista a Felip Carbonell, cap de Protecció Civil, per valorar la intensa feina que han fet durant el confinament.

Acabem entrevistant a Joaquim Martín, cap de la Policia Local, perquè la secció canina compte amb novetats, la Nala, acaba de complir 8 anys i es jubila, una altre gossa, la Mía, ha tingut cadells i es troba de baixa maternal.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA