Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 MARÇ 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que l’Ajuntament de Lloret signa un conveni amb la Unió General de Treballadors per ajudar persones afectades per incidències laborals. A través d’aquest acord, es facilitarà l’accés als serveis socials i ocupacionals de la vila.

És un conveni que té per objectiu que l’administració local actuï d’una manera ràpida i efectiva. Està destinat a aquells treballadors que puguin estar en risc d’emergència social a causa de situacions laborals com un ERO o impagaments. D’aquesta manera, sempre que es detecti una necessitat i sense petició prèvia, aquestes persones afectades podran rebre serveis socials i ocupacionals.

Fins al moment, la UGT ha signat aquest conveni en el 60% de la demarcació de Girona. Per exemple, ho ha fet a municipis com Blanes, Banyoles, Olot o Girona. La signatura del conveni es va fer el passat divendres a l’ajuntament de Lloret.

Entrevista a Xavier Cases, secretari general d’UGT a les comarques de Girona , per saber més aspectes que giren al voltant d’aquest conveni, també escoltem les valoracions de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Expliquem que Enric Millo ha estat una de les presències més destacades del cap de setmana a Lloret. El president del Partit Popular de Catalunya a Girona ha participat en una jornada de treball que ha comptat amb diferents ponències. Tot plegat, ha servit perquè la formació segueixi preparant les pròximes eleccions municipals.

Ens farem ressò de la presentació de l’ONG lloretenca Gunjur Kuta. L’entitat, sense ànim de lucre, aglutina més de 200 ciutadans d’origen africà i, en l’actualitat, una bona part dels membres resideixen a Lloret. Els seus principals projectes són la construcció d’un hospital i la reforma de l’escola al municipi de Gunjur Kuta, a Gàmbia.

Repassem els resultats més destacats del cap de setmana, que ha deixat bones notícies, com la victòria de la lloretenca Clàudia Terradas amb el seu club, el Foment Cardoní, en el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic.

Entrevista a Yasuji Fusano, membre del Club Natació Lloret, que ha rebut un homenatge per part de la Piscina Municipal. El reconeixement a la seva llarga trajectòria en el món de la natació.

Entrevista a Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català de Lloret, perquè avui s’obre el termini d’inscripció per al tercer trimestre dels cursos de català. Hi ha temps d’apuntar-se fins al pròxim divendres.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...