Divendres, 4 desembre 2020
11.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimecres ens despertem, des del punt de vista informatiu, anunciant-vos que s’activa a Lloret de Mar un pla d’atenció als sense sostre davant les mesures de prevenció del coronavirus. Des del consistori s’ha habilitat un espai en el pavelló municipal d’esports per assistir aquests usuaris del servei de centre de dia i cobrir les seves necessitats bàsiques. Tant d’higiene -es podran dutxar i rentar roba- com se’ls oferirà menjar preparat (per evitar la manipulació) i beguda. Pel que fa als professionals que atenen el col·lectiu, són dos voluntaris de Creu Roja i dos tècnics socials de Benestar i Família. Aquesta iniciativa compta, a més, amb la col·laboració de gremis, empreses i voluntaris. Sobre aquesta qüestió entrevistem la regidora Arantxa Jiménez.

D’altra banda us expliquem que aquesta setmana s’han començat a netejar els carrers de Lloret de Mar amb lleixiu per tal de desinfectar la via pública com a mesura de prevenció contra el coronavirus. Entrevistarem la regidora Marina Nicolàs.

Després comentem que tot i que l’estat d’alarma que afecta el lliure dret de circulació, les persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) poden sortir una estona al carrer, com havien demanat les famílies i associacions. Ho valorem amb Eva Palau, de l’associació Pas a Pas.

A continuació parlem amb Marc Linares. El lloretenc era de vacances a Lanzarote quan es va decretat l’estat d’alarma i ha hagut de passar tot un via crucis per poder tornar a casa.

El Banc de Sang fa una crida per mantenir les donacions, tot i les restriccions imposades per contenir el coronavirus. Sabem com podem ajudar, en la crònica que oferirem durant el BDBH a més d’altres informacions d’interès.

Darrers Programes

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.
Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de...
Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar ja té ROM, Reglament Orgànic Municipal. El ple d’aquest...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...

Amb veu pròpia – Maria Rosa Lorenzo

La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

Bon Dia Bona Hora – 2 Desembre 2020

Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de Girona a les eleccions al...