12.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimecres ens despertem, des del punt de vista informatiu, anunciant-vos que s’activa a Lloret de Mar un pla d’atenció als sense sostre davant les mesures de prevenció del coronavirus. Des del consistori s’ha habilitat un espai en el pavelló municipal d’esports per assistir aquests usuaris del servei de centre de dia i cobrir les seves necessitats bàsiques. Tant d’higiene -es podran dutxar i rentar roba- com se’ls oferirà menjar preparat (per evitar la manipulació) i beguda. Pel que fa als professionals que atenen el col·lectiu, són dos voluntaris de Creu Roja i dos tècnics socials de Benestar i Família. Aquesta iniciativa compta, a més, amb la col·laboració de gremis, empreses i voluntaris. Sobre aquesta qüestió entrevistem la regidora Arantxa Jiménez.

D’altra banda us expliquem que aquesta setmana s’han començat a netejar els carrers de Lloret de Mar amb lleixiu per tal de desinfectar la via pública com a mesura de prevenció contra el coronavirus. Entrevistarem la regidora Marina Nicolàs.

Després comentem que tot i que l’estat d’alarma que afecta el lliure dret de circulació, les persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) poden sortir una estona al carrer, com havien demanat les famílies i associacions. Ho valorem amb Eva Palau, de l’associació Pas a Pas.

A continuació parlem amb Marc Linares. El lloretenc era de vacances a Lanzarote quan es va decretat l’estat d’alarma i ha hagut de passar tot un via crucis per poder tornar a casa.

El Banc de Sang fa una crida per mantenir les donacions, tot i les restriccions imposades per contenir el coronavirus. Sabem com podem ajudar, en la crònica que oferirem durant el BDBH a més d’altres informacions d’interès.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021