Dilluns, 18 gener 2021
6.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimecres ens despertem, des del punt de vista informatiu, anunciant-vos que s’activa a Lloret de Mar un pla d’atenció als sense sostre davant les mesures de prevenció del coronavirus. Des del consistori s’ha habilitat un espai en el pavelló municipal d’esports per assistir aquests usuaris del servei de centre de dia i cobrir les seves necessitats bàsiques. Tant d’higiene -es podran dutxar i rentar roba- com se’ls oferirà menjar preparat (per evitar la manipulació) i beguda. Pel que fa als professionals que atenen el col·lectiu, són dos voluntaris de Creu Roja i dos tècnics socials de Benestar i Família. Aquesta iniciativa compta, a més, amb la col·laboració de gremis, empreses i voluntaris. Sobre aquesta qüestió entrevistem la regidora Arantxa Jiménez.

D’altra banda us expliquem que aquesta setmana s’han començat a netejar els carrers de Lloret de Mar amb lleixiu per tal de desinfectar la via pública com a mesura de prevenció contra el coronavirus. Entrevistarem la regidora Marina Nicolàs.

Després comentem que tot i que l’estat d’alarma que afecta el lliure dret de circulació, les persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA) poden sortir una estona al carrer, com havien demanat les famílies i associacions. Ho valorem amb Eva Palau, de l’associació Pas a Pas.

A continuació parlem amb Marc Linares. El lloretenc era de vacances a Lanzarote quan es va decretat l’estat d’alarma i ha hagut de passar tot un via crucis per poder tornar a casa.

El Banc de Sang fa una crida per mantenir les donacions, tot i les restriccions imposades per contenir el coronavirus. Sabem com podem ajudar, en la crònica que oferirem durant el BDBH a més d’altres informacions d’interès.

Darrers Programes

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...

Cocodril Club – 17 Gener 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 16 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.