8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 25 OCTUBRE 2016

“Sopar més tard de les nou de la nit és tan desastrós com tenir colesterol”.

Així de contundent ha estat Fabian Mohedano, diputat de Junts pel Sí, a la xerrada que ha fet aquest dilluns a la tarda al centre cívic del Rieral per presentar el projecte de la Reforma Horària que el Parlament de Catalunya preveu impulsar al llarg del 2017 i 2018.

Segons Mohedano, el més important de tot plegat és aconseguir conscienciar la població sobre la importància del son i recuperar els horaris de menjar (esmorzar abans de sortir de casa, dinar entre la una i les tres i sopar entre les set i les nou per poder anar a dormir a les deu). Tot plegat, assegura que millorarà molt la salut dels catalans. Per aconseguir tot el canvi horari, caldrà treballar en diferents àmbits, sobretot en l’educatiu i el laboral.

Escoltarem l’opinió dels assistents a la xerrada.

Entrevista a Xavi Romo, ponent del taller de formació gratuït, que es farà el proper divendres i que donarà nocions sobre màrqueting per dinamitzar el punt de venda tant presencial com en línia.

Entrevista a Anna Alarcón, actriu, que assumeix un paper real, difícil i dolorós en el primer ‘off’ de la temporada: PSICOSI DE LES 4:48. Es representarà el proper dissabte al Puntet, i queden poques entrades a la venda.

Entrevista a Cuca Gimeno, membre del Club Patí Lloret, sobre el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic, en categoria alevina, que portarà prop de 500 persones a finals de setmana a la destinació.

Entrevista a Quim Daban, arxiver municipal, sobre el dia mundial del patrimoni audiovisual qui donarà detalls de la celebració, que arriba el proper dijous al teatre, amb una projecció sobre el ‘Lloret màgic d’en Bernat.

Entrevista a Ioia Ramos, membre d’ICV-EUiA, per saber detalls de la projecció aquesta tarda del documental LA LUZ DE AQUELLA TIERRA en què dones republicanes recorden la seva vida a l’exili, al Mèxic dels anys ’40.

Darrers Programes