26.4 C
Blanes

PROGRAMA

BDBH – 25 OCTUBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui divendres informem dels premis Climent Guitart, que s’han atorgat aquest dijous a la nit, i que han destacat les fites personals, d’associacions o empreses en els àmbits de l’emprenedoria, formació, solidaritat i música, commemorant així les facetes en les quals l’hoteler que dona nom als guardons va fonamentar bona part de la seva vida.

Els guanyadors de la 5a edició dels premis que atorga la fundació Guitart són els següents: Fibracat ha rebut el premi a l’Emprenedoria pel seu model de negoci i la seva capacitat innovadora a l’hora de competir en un mercat consolidat com el de les telecomunicacions.

Escoltem les declaracions dels premiats així com de la presidenta de la Fundació Climent Guitar, Cristina Cabañas.

En plana de política, expliquem que l’ANC organitza un bus per anar demà a la manifestació de Barcelona en contra de la sentència del procés i de l’empresonament dels polítics i activistes catalans i avancem la moció que presenta FORÇA LLORET en el ple del proper dilluns, sobre la millora d’accés a Cala Canyelles.

Destaquem que torna a estar disponible el servei de cita prèvia de l’OIAC, l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana de Lloret.

Entrevista a Elizabeth Keegan gerent de Lloret Turisme, per valorar la xifra d’usuaris dels serveis i activitats a les platges, aquest estiu.

Entrevista a Josep Lluís Sánchez Brugarola, ponent de la Hackató, en la xerrada inaugural d’aquesta activitat d’emprenedoria que organitza el Puntet.

Repassem els partits del cap de setmana i recordem l’agenda d’aquests dies. Hi ha el passi de l’arxiu, la trobada de coros rocieros, la Trail Selva Marítima i l’obra de teatre MUNDO OBRERO, de Alberto Sanjuan.

Darrers Programes