13.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 ABRIL 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que Jordi Orobitg ha declarat aquest dijous al Tribunal Suprem, en el Judici del procés. Ho ha fet com a testimoni per a la defensa d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, en qualitat d’exdiputat de Junts pel Sí, formació amb la qual va desenvolupar les funcions de portaveu de Justícia.

Durant la sessió d’ahir, l’actual diputat per ERC al Parlament va respondre a qüestions relacionades amb els fets del passat 20 de setembre del 2017. Al llarg d’aquella jornada centenars de persones es van concentrar a Barcelona davant de la Conselleria d’Economia. Després d’aquella mobilització, la Guàrdia Civil va assegurar que hi havia hagut violència per part de les persones concentrades i això ha provocat les acusacions de delicte de rebel·lió. Ja fa més de 2 mesos que va començar el judici. Recordem que a la banqueta dels acusats hi ha un total de 12 líders independentistes. 

Entrevista a Jordi Orobitg, diputat per ERC al Parlament, sobre la seva declaració en el judici al procés com a testimoni per a la defensa d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, en qualitat d’exdiputat de Junts pel Sí.

En plana política parlarem de les eleccions generals, que arriben aquest diumenge, 28 d’abril, i també sabrem en què consistirà l’acte de campanya que organitza el PSC per aquesta tarda, en format de taula rodona.

Entrevista a Ferran Sayeras, organitzador del Campionat d’Espanya d’Apnea Indoor, que se celebra aquest dissabte a la Piscina de Lloret.

Entrevista a Víctor Peralta, escenògraf, sobre l’espectacle “A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)”, del cicle dedicat al dramaturg Marc Rosich, dins del Lloret Espai Off.

Finalment, repassem l’agenda del cap de setmana amb diferents activitats com, per exemple, l’última sessió de la temporada d’hivern del Racó dels Contes, que anirà a càrrec dels alumnes del Centre d’Estudis de Llengües.

Darrers Programes