8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 AGOST 2020

El tema de portada del programa d’avui és que els restauradors de Lloret s’adapten a la prohibició de fumar a l’aire lliure si no hi ha distància. Recordem que la norma va entrar en vigor el passat 18 d’agost i que ja no es pot fumar a les terrasses dels bars si hi ha gent a la mateixa taula o a menys de dos metres. A més, els bars i restaurants també han d’abaixar la persiana a la una de la matinada, sense acceptar nous clients a partir de les dotze de la nit. D’altra banda, els locals d’oci nocturn, directament, no poden obrir. Són algunes de les noves mesures anti-Covid que es van acordar entre el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes i que van entrar en vigor la setmana passada. Com era d’esperar, la situació ha generat molta controvèrsia en el sector, que ho qualifica d’”estocada de mort”. Segons els restauradors, amb la crisi del coronavirus, dos de cada cinc bars o restaurants tenen sobre la taula tancar definitivament. Valorem la situació amb el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, Nino Gómez.

Farem una valoració del cicle de concert que ha organitzat aquest mes d’agost l’Obreria de Santa Cristina. Al llarg de les últimes setmanes, cada divendres, diversos artistes han amenitzat les nits d’estiu a la plaça del Pi. Sabem com ha anat tot amb l’Obrer Major de Santa Cristina, Arseni Frigola.

Després, expliquem que l’Aula de Teatre de Lloret participa aquesta nit al FITAG, amb la representació de l’obra titulada “Universos paral·lels”. És una comèdia dramàtica i romàntica adaptada. Es podrà veure aquesta nit, a les deu, al pati de les Magnòlies, a Girona. Per saber més coses, entrevistem l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz.

A la segona part, ens farem ressò de les pròximes actuacions del Festival SOM de Mar. Aquesta nit, actuarà Sofia Ellar. I per demà, hi haurà l’espectacle familiar a càrrec del Pot Petit. Parlem amb una de les components del grup, Helena Bagué.

També expliquem que Lloret de Mar acull aquest dijous i divendres un càsting per a trobar figurants que vulguin participar en el rodatge d’una pel·lícula de Hollywood. Es tracta d’una superproducció nord-americana inspirada en un famós videojoc. Entrevistarem Yael Moreno, responsable de figuració.

A més, recordem que aquesta nit, a les deu, hi ha sessió de cinema a la fresca a Sa Caleta. Es projectarà la pel·lícula “Estiu 1993”, de la directora Carla Simón.

I acabem parlant d’esports perquè aquesta nit, a les nou, el Club Hoquei Lloret jugarà el seu primer partit de pretemporada. Serà davant del Caldes, al Pavelló Municipal d’Esports, a porta tancada. Escoltarem les declaracions de l’entrenador, Xavi Albet.

Darrers Programes