21.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que Sant Elm tanca avui els actes de la festa major de Lloret de Mar. Al llarg de dues setmanes, Lloret ha comptat amb prop de 60 propostes lúdiques, culturals, esportives, musicals i tradicionals amb la voluntat de fer poble i sobretot de gaudir i passar una bona estona.

A banda dels actes de Sant Elm, avui l’atenció la tenim posada en el castell de focs artificials. Hem parlat amb la pirotècnica, Hermanos Ferrández, de Múrcia, i ens han anunciar que l’espectacle sorprendrà per les novetats que contindrà. Tot seguit, amb el cap de protecció civil, Felip Carbonell, sabem totes les mesures de seguretat que cal tenir en compte per gaudir, amb tranquil·litat d’aquest castell de focs d’artifici. Expliquem també les restriccions de trànsit que hi ha aquesta tarda i nit a causa de l’espectacle.

També coneixem les candidatures a les quals ha donat el vistiplau la junta electoral per presentar-se a les eleccions del Club de Futbol Lloret.

A la segona part, ens posem musicals per anunciar la doble actuació de la Principal de la Bisbal, amb sardanes al vespre i orquestra a la nit a Sa Caleta.

Després recordem que de cara a diumenge hi ha excursió a Vallter i concert de l’orquestra de Girona a la parròquia, a més de visites guiades i exposicions.

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022