6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que un incendi forestal ha cremat una hectàrea i mitja de pins i alzines, aquest dimarts, a dalt del turó de la urbanització Roca Grossa de Lloret de Mar.

Una quinzena de dotacions terrestres i un helicòpter van treballar ahir en les tasques d’extinció del foc, que a dos quarts de dues del migdia es va donar per estabilitzat. Els Agents Rurals han confirmat que s’ha obert una investigació per aclarir les causes del foc. Avui comença un episodi d’onada de calor que s’allargarà, com a mínim, fins diumenge. Serà a partir de demà quan més es notarà a tot Catalunya i les temperatures pujaran de manera més destacada. Fins i tot, poden arribar a superar els 40 graus als punts més càlids del territori.

Entrevista a Felip Carbonell, cap de Protecció Civil, sobre l’incendi forestal que es va declarar ahir a Rocagrossa i sobre la situació d’onada de calor que patirem aquesta setmana.

Entrevista a Eduard Coloma, director general d’explotació de l’hotel Samba, perquè aquest establiment substituirà els plàstics per productes biodegradables i reutilitzables. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat l’establiment per aquest 2019, en què se celebren els 20 anys de la certificació pel seu Sistema de Gestió Mediambiental.

Entrevista a Antonio Pérez, delegat del Club de Futbol Lloret, guardonat a la Nit dels Campions, que es va celebrar la setmana passada a Blanes pels més de 30 anys de treball per l’entitat.

Entrevista a Giuseppe Zuconni, responsable del torneig Eurobasket, que reuneix 80 equips aquests dies a Lloret de Mar. Fa 26 anys que se celebra aquesta competició internacional, que està totalment consolidada.

Darrers Programes