Divendres, 4 desembre 2020
12.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

L’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar, obre aquest dijous, amb la notícia que l’Ajuntament distribueix més de 900 targetes moneder per als infants amb beques menjador. La Generalitat vol garantir que tots els infants tinguin un plat a taula, malgrat l’estat d’alarma i el confinament. Per això ha impulsat un sistema amb targetes moneder que ja ha començat a repartir entre totes famílies que tenen beques.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber com es distribuiran aquestes targetes i també li preguntem com està la situació a Lloret pel que fa als casos de coronavirus.

Entrevista a Bàrbara Pla, la impulsora d’un grup de voluntaris que fabriquen mascaretes per protegir del contagi del coronavirus, un altre exemple de la solidaritat que està mostrant la ciutadania aquests dies.

També entrevistem a Núria Gil, responsable de la farmàcia 24 hores, al barri del Rieral, que vol agrair que aquest grup els ha fet entrega de mascaretes per al personal de la farmàcia. I també vol agrair que la comunitat Makers els ha entregat viseres de protecció, fetes amb impressores 3D.

Entrevista a Julián García, president del Mercat Municipal i a Lara Torres, regidora de Comerç, perquè aquest equipament segueix obert per poder abastir la ciutadania d’aliments, prenent totes les mesures necessàries, però a més ha començat a fer repartiment a domicili per evitar que la gent hagi de sortir de casa.

Acabarem entrevistant Ainhoa Peris, coneguda com a Ainhoa Zumba, perquè aquests dies de confinament ofereix sessions a través de les seves xarxes socials per poder fer exercici a casa.

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...