Diumenge, 25 octubre 2020
18.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 26 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dijous us avancem que Lloret de Mar celebra aquest divendres el Dia Mundial del Turisme amb portes obertes, visites guiades i espectacles al carrer. Una commemoració que té com a objectiu posar de relleu la importància de la 5a destinació de sol i platja d’Espanya en places hoteleres. Lloret compta amb prop de 30.000 places d’allotjament. Rep un milió de viatgers cada any, que fan uns 5 milions de pernoctacions anuals.

Per exemple, es podrà gaudir de la jornada de portes obertes a diferents equipaments com el Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, Can Saragossa o el Castell de Sant Joan. Al llarg de tot el dia també es faran visites guiades en tres idiomes: castellà, al matí, i català i francès, a la tarda. Els participants podran conèixer el passat indià de Lloret, amb la Ruta Indiana i la visita a Can Font. A la nit, el programa es tancarà amb dues propostes en forma d’espectacles.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, que ens explica amb detalls com se celebrarà el Dia Mundial de Turisme a Lloret de Mar.

Entrevista a Estela González, regidora de Lloret En Comú, que proposa en el pròxim ple la creació d’un esdeveniment d’art urbà, amb l’objectiu de decorar diferents zones de la vila. El grup municipal a l’oposició considera que hi ha tot un seguit de places i espais a l’aire lliure que han quedat obsolets, pel que fa a l’àmbit paisatgístic i artístic.

Anunciem que el llibre HO TORNAREM A FER, de Jordi Cuixart, es presenta finalment aquest dissabte, al migdia, a la plaça de l’Església.

Entrevista a Met Pery, DJ lloretenc, que ha participat en una festa de música bass i dubstep, feta a Saragossa. Ha estat gràcies a les votacions del públic, en un concurs fet través de la xarxa.

Entrevista a Ignasi Riera, obrer major de la Confraria de Sant Elm, que avui celebra la Festa dels Sants Metges amb una missa en honor a Sant Cosme i Sant Damià, patrons de la medicina.

En esports parlem del jove pilot de karts Ale Albanesi i anunciem que aquest dijous és el darrer dia per visitar l’exposició FOTOPERIOSME DE LA REREGUARDA a la Casa de la Cultura.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners...
Avui parlem dels abocaments de brossa en zones boscoses del municipi, la promoció digital de la destinació...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 23 Octubre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners seran destinats a la investigació...