27.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 ABRIL 2016

Avui parlem de les campiones de Waterpolo Marta Bach, Laura López i Ona Massagué que seran a Lloret aquest cap de setmana. Guanyadores de la Copa de la Reina i de la Copa Len, i dues d’elles amb els jocs de Rio en ment, vindran a donar suport a unes jugadores molt més joves. Competeixen en […]

Avui parlem de les campiones de Waterpolo Marta Bach, Laura López i Ona Massagué que seran a Lloret aquest cap de setmana. Guanyadores de la Copa de la Reina i de la Copa Len, i dues d’elles amb els jocs de Rio en ment, vindran a donar suport a unes jugadores molt més joves. Competeixen en la categoria infantil i disputaran el Women Spring Cup, un torneig de waterpolo que es duu a terme per segon cop a la vila de divendres a diumenge a la piscina municipal.

Entrevista a Elvira Mata, moderadora del debat sobre turisme que organitza avui la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. Una 60a de persones s’ha apuntat a la jornada que planteja si el patrimoni cultural és un reclam turístic i que pretén crear debat amb experts d’arreu del territori.

Entrevista a Xavier pastor, director del postgrau de mediació i resolució de conflictes de la Universitat de Girona, sobre la darrera jornada del cicle Repensa que aborda l’acció social, la cohesió i la mediació comunitària.

També expliquem que s’ha creat una nova associació, anomenada Red Europea de Jardines Históricos, una iniciativa de l’Ajuntament de Lloret de Mar, que aquest dimarts s’ha presentat en públic.

Entrevista a Maribel Vivancos, professora d’una sessió d’estiraments al centre cívic del Rieral. Es tracta d’una proposta del Banc del Temps.

Darrers Programes