24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 DESEMBRE 2018

Avui obrim el programa comentant que la Policia Local i el departament de Protecció Civil han editat un Calendari Solidari per a l’any 2019. L’objectiu es promocionar i ajudar dues associacions sense ànim de lucre, que estan molt arrelades a Lloret de Mar, on hi fan una gran tasca social. Aquestes dues entitats són ForçAME i PAS A PAS. En uns minuts escoltem el cap de la policia Local, Quim Martin.

D’altra banda, avui comença el primer dels tres tallers infantils amb què el Museu del Mar celebra les festes de Nadal. Les propostes estan inspirades en productes que venen d’Amèrica, com el cacau, el sucre i el cotó.

Ahir, diada de Sant Esteve, es va dur a terme la Gran Quina que organitzen el club d’Hoquei i el de Natació. Ho han fet plegats, per sisè any, per reunir fons i subvencionar l’esport base i les despeses de les famílies. Valorem la gran quina amb Jordi Minguella, vicepresident de l’hoquei.

A la segona part, sabrem amb quina pel·lícula el cineclub Adler acomiada l’any 2018 i de pas farem balanç amb el seu president, Joan Moret.

Tot seguit recordem algunes propostes destacades del cap de setmana com el concert del cor Ars Nova Lloret o la funció dels Pastorets, la darrera, prevista el 30 de desembre.

Darrers Programes