5.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 FEBRER 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que SOS Costa Brava i Aturem la C-32 critiquen que hi hagi un segon projecte pràcticament igual que el primer per fer arribar l’autopista fins a Lloret. A través d’un comunicat, les dues plataformes es mostren en desacord amb la nova licitació de les obres, perquè asseguren que és exactament igual que la primera, que es troba suspesa de manera cautelar pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Consideren que és un “escàndol” i demanen una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat.

A més, un altre dels aspectes que ha generat polèmica és el cost del projecte, que ha augmentat fins al 63 milions d’euros, un cost que consideren “excessiu” per a 7 quilòmetres d’autopista.

Entrevista a Joan Mora, un dels portaveus de la plataforma Aturem la C-32, que explica el desacord amb la nova licitació de les obres, perquè asseguren que és exactament igual que la primera suspesa de manera cautelar.

Entrevista a Susana Alemany, membre de l’AMPA de l’institut Rocagrossa, perquè acull aquesta tarda una xerrada-taller sobre l’assetjament escolar, conegut com a bullying.

Entrevista a Hermínia Marco, directora de la Biblioteca Municipal, per explicar què és SONS BRUTS, la primera sessió d’un cicle de poesia que comença aquest dissabte a la Biblioteca.

Entrevista a Maria Paula López, estudiant lloretenca, que ha rebut una beca de la fundació Amancio Ortega per estudiar 1r de Batxillerat als Estats Units.

Darrers Programes