22.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 JULIOL 2020

Iniciem l’última setmana del mes de juliol explicant-vos que el camí de ronda entre Lloret i Fenals està més a prop de ser una realitat. La Generalitat ha aprovat el projecte del camí de ronda entre la platja de Lloret i la de Fenals. Un camí que actualment queda tallat. El projecte es divideix en tres fases i tindrà un cost total de 730.000 euros, que es finançaran majoritàriament amb fons del Pla Operatiu de Reconversió Turística. Per això en parlem amb tot detall amb el regidor del Pla Operatiu, Jordi Orobitg. 

C’s proposa la creació d’una Escola d’Hostaleria i Turisme a Lloret de Mar que imparteixi totes les titulacions del sector. La petició l’ha fet al Parlament a través d’una proposta de resolució. Ho comentem amb el portaveu municipal, Jordi Hernández. 

Amb el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, sabem com va anar la jornada de portes obertes de divendres passat als equipaments del MOLL.

I parlem amb Xavier Albertí, que deixa el càrrec de director del Teatre Nacional de Catalunya i donarà el relleu a Carme Portaceli. Serà a partir de l’any que ve, però ja s’ha fet oficial i nosaltres avui escoltarem al lloretenc valorant els set anys que ha estat al capdavant del teatre.

Darrers Programes