7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 MARÇ 2018

Avui expliquem que els empresaris de Lloret han invertit més de 20 milions per renovar la destinació. Es tracta d’un dels compromisos adquirits en la signatura del pla de reconversió turística, en què el sector privat es va comprometre a invertir 60 milions en el trienni 2017-2019. Parlem d’aquestes inversions amb el president del Gremi d’Hostaleria, Enric […]

Avui expliquem que els empresaris de Lloret han invertit més de 20 milions per renovar la destinació. Es tracta d’un dels compromisos adquirits en la signatura del pla de reconversió turística, en què el sector privat es va comprometre a invertir 60 milions en el trienni 2017-2019. Parlem d’aquestes inversions amb el president del Gremi d’Hostaleria, Enric Dotras.

D’altra banda, els veïns de Lloret han presentat prop d’un centenar de propostes als Pressupostos Participats. Enguany, aquestes han de generar benefici per al conjunt del municipi i tenir un import màxim de mig milió d’euros. Ara, seran avaluades pels serveis tècnics, que determinaran la seva viabilitat. Ho abordem amb el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.

A la segona part, sabrem com van les vendes de la tradicional mona de pasqua a Lloret de Mar. Es tracta d’un dolç típic de Setmana Santa, del qual es poden trobar diferents tipus, per a tots els gustos i amb diversos personatges i temàtiques com a protagonistes. Entrevistem el president de l’Associació de Bars i Restaurants, Nino Gómez.

Després obrim plana esportiva per saber com va el Torneig Vila Esportiva d’Handbol, que es disputa a Lloret des del passat diumenge. La competició arriba als dos últims dies, amb la participació de 45 equips, tant masculins com femenins, des de la categoria aleví fins a sènior. Ens explica com va la prova una membre de l’organització, Claudia Peña.

Darrers Programes