17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 SETEMBRE 2018

Avui expliquem que Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme, avui dijous. Ho fa amb un programa d’activitats gratuïtes que recullen un seguit de propostes culturals, que tindran lloc al llarg d’aquest 27 de setembre.  Durant tot el dia, els elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) com els Jardins de Santa Clotilde, el […]

Avui expliquem que Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme, avui dijous. Ho fa amb un programa d’activitats gratuïtes que recullen un seguit de propostes culturals, que tindran lloc al llarg d’aquest 27 de setembre. 

Durant tot el dia, els elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan, gaudiran d’una jornada de portes obertes. Per tant, l’accés és gratuït. A més a més, qui vulgui conèixer més a fons el patrimoni cultural de Lloret, s’han organitzat visites guiades en diversos idiomes. Permetran seguir la Ruta Indiana i conèixer els espais que formen el llegat indià de Lloret, com la casa modernista de Can Font. 

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, que comenta com se celebra aquesta diada a Lloret de Mar.

Entrevista a Paulino Gracia, regidor portaveu de En Lloret Sí Se Puede, que critica la inseguretat que provoquen les terrasses dels negocis de restauració. Considera que ocupen massa espai al carrer i obliguen als vianants a baixar de la vorera, amb el risc que es produeixin atropellaments.

Anunciem que avui seran a Lloret els màxims responsables de l’operador Jet2Holidays. Participaran aquest vespre al sopar-col·loqui del club d’Economia.

Entrevista als lloretencs Joan Carles Herrero i Maria González, president i patinadora del club de Patinatge Artístic de Tordera, que anirà per primera vegada al campionat del món.

Recordem que aquest vespre hi ha concert de guitarra a la parròquia. Comença a les 9, a la mateixa hora en què s’inicia la primera projecció del cineclub Adler. Ofereix el passi de la pel·lícula LUCKY, en homenatge a l’actor Harry Dean Stanton.

Darrers Programes