20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 27 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui divendres tanquem setmana explicant que els 12 municipis que tenen 4 Flors d’Honor, entre els quals hi ha Lloret de Mar, aspiren avui a obtenir la màxima puntuació de les Viles Florides. Serà a la gala de lliurament de les Flors d’Honor, que atorga Viles Florides, aquest divendres a Lloret. A més, durant l’acte s’entregarà el premi a la Millor Rotonda de Catalunya i, com a novetat, es lliurarà també la Flor d’Or, que distingeix el municipi que millor ha treballat durant aquest 2019.

La gala es duu a terme aquesta tarda, a dos quarts de sis, a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre. Però la jornada començarà ben d’hora, a dos quarts de 10 del matí, amb un cafè de benvinguda. Després, es faran tot una sèrie de presentacions i visites tècniques a diferents espais de la vila com el Parc urbà de Can Xardó, la zona enjardinada de l’avinguda Vila de Blanes o els Jardins de Santa Clotilde. Al matí, s’esperen prop de 140 participants, mentre que a l’acte de lliurament de les Flors d’Honor hi ha confirmada l’assistència de gairebé 300 persones.

Entrevista a Roger Parcerisas, responsable de Promoció Turística de Viles Florides, sobre la Gala de lliurament de les Flors d’Honor d’aquesta tarda.

Entrevista a Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg, convidat als Esmorzars Professionals de Turisme de la Fundació Climent Guitart.

Recordem diferents actes destacats d’aquest divendres i del cap de setmana com la celebració a Lloret del Dia Mundial del Turisme o la presentació del llibre “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart, la Marxa de les Platges o la celebració de la festa patronal de la Policia Local.

En plana política, expliquem que Força Lloret proposarà en el pròxim ple, a través d’una moció, la creació d’una comissió de treball amb l’objectiu de sumar esforços. Algunes prioritats són construir un nou institut escola, rebaixar les ràtios de les aules o declarar l’escola Pere Torrent com a centre de màxima complexitat.

En plana esportiva, anunciem les cites més destacades del cap de setmana com el partit del Club Hoquei Lloret a la pista del Palafrugell, el complicat desplaçament del Club de Futbol Lloret a Palamós i l’estrena del Club Vòlei Lloret a Sant Boi.

Avancem que aquesta tarda, a les 7, a la sala polivalent de la Biblioteca, AstrumLloret farà una xerrada per parlar del canvi climàtic i l’escalfament global. Anirà a càrrec del president de l’associació, Santiago Ontañón.

Entrevista als actors lloretencs Paco Moreno i José García, per explicar que aquesta nit s’estrenen dues pel·lícules al festival de cinema de Girona amb intèrprets de Lloret de Mar: “A casa” i “Lobos solidarios”.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Cultura, per valorar la 93a edició del cicle sardanes a la fresca, que aquest dissabte posarà el punt final amb l’audició de la cobla Marinada.

Darrers Programes

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del...
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA