4.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 28 AGOST 2018

Avui ens despertem informant-vos que ja es poden comprar les entrades per veure La Bella Dolores. La sarsuela s’estrenarà al Teatre de Lloret el pròxim 15 de novembre, a les 9 de la nit, i es tornarà a representar els dies 17 i 18, a les 7 de la tarda. L’Ajuntament ha impulsat aquesta obra amb la […]

Avui ens despertem informant-vos que ja es poden comprar les entrades per veure La Bella Dolores. La sarsuela s’estrenarà al Teatre de Lloret el pròxim 15 de novembre, a les 9 de la nit, i es tornarà a representar els dies 17 i 18, a les 7 de la tarda. L’Ajuntament ha impulsat aquesta obra amb la participació de prop d’un centenar de persones, entre intèrprets, cantaires del cor i equip artístic. La majoria són membres de diferents agrupacions teatrals i musicals de la vila. D’aquesta manera, es pretén afavorir la cohesió entre els veïns de Lloret. En parlem, àmpliament, en el BDBH d’avui amb el regidor de Cultura, Albert Robert.

D’altra banda, anunciem un espectacle de circ i dansa al carrer que arriba aquesta nit a Lloret. En concret, serà a la Plaça Pere Torrent, amb la funció “Rojo Estándar”. Anirà a càrrec de la companyia “Lanördika”. Escoltem un dels seus membres, Dario Dumont.

A la segona part, ens farem ressò de l’actuació d’Oriol Saltor. L’artista pujarà a l’escenari, aquest dijous, en un nou recital del Festival de Guitarra del Meditarrani, que se celebra al llarg de l’estiu, per primera vegada, a Lloret de Mar.

Després, expliquem que aquesta és l’última setmana per visitar, a la Casa de la Cultura, l’exposició “Catalunya a través dels ulls dels pintors russos”. La mostra està formada per 130 quadres, elaborats per diferents artistes de Rússia.

I acabarem en plana esportiva. Coneixem quina és la nova oferta d’abonaments que presenta la Piscina. L’equipament vol captar més veïns i per això ha anunciat novetats en les seves activitats i instal·lacions.

Darrers Programes