5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 28 AGOST 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui us expliquem que la Plataforma d’Habitatges d’Ús Turístic denuncia que ha augmentat el nombre de robatoris en aquests allotjaments. El principal motiu, segons el col·lectiu, és el fet de tenir plaques identificatives que assenyalen quins apartaments són d’usos turístics i això asseguren que atrau als lladres. Tractarem aquest tema amb profunditat en uns minuts. Entrevistem, primer, el portaveu de la Plataforma d’Huts, Gonçal Pastor, i després donem veu al regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

També ens farem ressò de l’estudi “Envelliment als municipis espanyols”, que ha donar a conèixer la consultoria Stratego, a partir de les dades de l’Institut Nacional d’Estadística. S’indica que Lloret ha quasi duplicat la seva població des de l’any 2000 fins a aquest 2019. A principis de segle hi havia censats 20.045 habitants i ara mateix el padró compta amb 39.588 veïns. Escoltem les declaracions del regidor de l’OIAC, Xavi Flores.

Després, anunciem que s’ha organitzat un sopar per a tots els lloretencs nascuts el 1979 i que, per tant, aquest 2019 fan 40 anys. L’àpat es farà a l’Hotel Evenia Olympic Resort, el 9 de novembre. Ja s’han obert les inscripcions, a un preu de 52 euros. Es poden fer fins al 9 d’octubre.

A la segona part, expliquem que a partir d’avui Lloret acull la campanya “Fes circular la teva llauna al groc”. És una iniciativa creada pel programa europeu de sensibilització mediambiental “Cada Llauna Compta”. L’objectiu principal de la campanya és conscienciar els banyistes sobre la importància del reciclatge i més concretament de les llaunes de begudes. Per saber més coses entrevistem el director de la campanya, Pablo Garcia, i la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs.

Darrers Programes

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.
L'espai de la Parròquia de Lloret
El magazine del Bisbat de Girona
El magazine que tracta el món cultural

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA