2.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 28 JULIOL 2020

Aquest dimarts us expliquem que els municipis de la Costa Brava comencen a notar la davallada de turistes francesos. Hi ha preocupació en el sector turístic a la demarcació de Girona després de les recomanacions, el passat divendres, del primer ministre francès, Jan Castex. Recordem que va aconsellar no fer viatges a Catalunya a causa […]

Aquest dimarts us expliquem que els municipis de la Costa Brava comencen a notar la davallada de turistes francesos. Hi ha preocupació en el sector turístic a la demarcació de Girona després de les recomanacions, el passat divendres, del primer ministre francès, Jan Castex. Recordem que va aconsellar no fer viatges a Catalunya a causa dels rebrots de la Covid-19. Una altra preocupació, a més de la baixada de xifres del turisme francès, és la situació que es pot generar amb els visitants britànics. El passat dissabte, des del Regne Unit s’anunciava l’obligatorietat de passar una quarantena a tots els viatgers procedents de l’Estat espanyol. Una obligació que també es dóna a Bèlgica i Noruega. La decisió del Govern britànic preocupa, especialment, en destinacions com Lloret de Mar, on el turista anglès té un pes important. Encara, però, és aviat per saber quina repercussió tindrà en la temporada d’estiu. Analitzem la situació en el programa d’avui amb Enric Dotras, president del gremi d’hotelers.

D’altra banda, expliquem que les quatre obreres de Santa Cristina esperen seguir representant l’Obreria durant l’any que ve, després de la suspensió d’actes de la Festa Major d’aquest estiu, a causa de la pandèmia. Escoltarem les declaracions de les quatre noies: Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez.

A la segona part, entrevistem el lloretenc Albert Vinyals, que ha escrit l’edició en català del seu primer llibre, titulat “El consumidor tarat”. L’autor ha aprofitat els mesos de confinament per fer la traducció d’aquest manual diagnòstic que recull 29 patologies de consum.

A continuació, parlem de l’espectacle que es podrà veure aquesta nit, a les nou, a la Roca d’en Maig. Es titula “Ye Orbayu”. És un show d’humor gestual i circ de la companyia Vaques, que presenta una peça d’estils ben diversos. En sabrem més coses entrevistant un dels artistes de l’espectacle, José Luis Redondo i Jorge Albuerne.

Darrers Programes