27.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 28 NOVEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el magazine matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant que Lloret demana a Pere Vila inversions per a la nova residència de la gent gran i per a l’institut-escola. Aquest dimecres ha visitat Lloret el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, que s’ha reunit amb l’alcalde Jaume Dulsat i part de l’equip de govern per conèixer, de primera mà, les necessitats del territori.

En la trobada, els representants municipals li han demanat a Vila inversions per poder construir una nova residència per a la gent gran i un altre institut-escola a Lloret, entre d’altres. Per la seva banda, Pere Vila reconeix les necessitats pròpies que té Lloret i assegura que estudiaran cada petició. La trobada d’aquest dimecres forma part d’un seguit de visites institucionals que el delegat del govern a Girona està fent en els ajuntaments del territori, des que es van constituir arran de les eleccions municipals. Escoltem les declaracions de Jaume Dulsat i Pere Vila.

Entrevista a Francisco Pastor, regidor d’Educació, perquè Lloret s’adhereix a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. Es tracta d’una unió de col·laboració entre els governs locals compromesos amb l’educació, amb l’objectiu de proclamar i reclamar la seva importància.

Entrevista a Cristina Pané, presidenta de l’associació Catalunya contra el Càncer, sobre el Sopar de Dones Solidàries, que es duu a terme aquesta nit a Lloret de Mar.

Entrevista a Montserrat Gatell, filòloga i expresidenta de l’Institut Català de les Dones, que aquesta tarda visita  Lloret de Mar per comentar la novel·la “Càmfora”, de Maria Barbal. L’acte forma part de la commemoració del 25N a la vila.

Entrevista a Lucía Echegoyen, presidenta de Cáritas, per valorar la dada de tones de menjar recollides amb el Gran Recapte del passat cap de setmana.

Acabem recordant que aquesta nit hi ha sessió de cineclub al teatre. Es tracta de la pel·lícula “Callshop Istanbul”, dins del cicle ‘Cinema i Drets Humans’.

Darrers Programes