Dissabte, 24 octubre 2020
19 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 28 SETEMBRE 2020

Comença la setmana que acomiada el mes de setembre amb el ple municipal previst per aquesta tarda. 21 punts a l’ordre del dia en una sessió que, per seguretat, es farà de manera telemàtica.

La situació de pandèmia prohibeix fer trobades de més de sis persones i, per responsabilitat, s’ha decidit fer el ple a través de la pantalla. Tot i així, hi haurà un llarg debat, ja que, com diem, hi ha 21 punts a l’ordre del dia, vuit dels quals són mocions. Destaquen una modificació de crèdit per adaptar el pressupost a l’actual situació, marcada per la crisi del coronavirus, i també per destinar una partida a finalitzar les obres de la plaça Pere Torrent.

També és previst que s’aprovin definitivament el projecte d’adequació de l’antiga caserna de la policia local i el projecte de rehabilitació de la masia de Can Buc. A més, es posaran a debat fins a vuit mocions dels grups de l’oposició. Farem un repàs de tots els punts i ens centrarem en aquestes mocions escoltant el que diuen els portaveus que les presenten.

Avui expliquem quina és la situació exactament dels MIR, els metges residents, que aquests dies estan de vaga per reivindicar millores en les seves condicions laborals. Nosaltres parlem del cas de la lloretenca Júlia Martínez.

Divendres es va presentar la temporada del Teatre i el Cineclub Adler. Una temporada que recupera algunes de les obres que es van haver de suspendre en ple confinament i altres de noves. Les comentem totes i en parlem amb el regidor del Teatre, Albert Robert.

Aquest dimarts s’obren les inscripcions de les aules municipals infantils i juvenils tant de teatre com de música. En donem tots els detalls escoltant el regidor d’Educació, Albert Ferràndez.

Aquesta tarda es presenta oficialment el documental “Climent Guitart, Pioner del Turisme”, produït per la Fundació Climent Guitart i Minoria Absoluta. La presentació es farà virtualment a través d’una sessió de Webinar i en coneixem tots els detalls escoltant el vicepresident de la Fundació, Pere Cabañas.

En plana esportiva, sabem com va anar ahir al matí la primera edició de la Lloretrail, que s’ha pogut disputar després d’haver-la hagut de cancel·lar en dues ocasions per la pandèmia.

També ens fem ressò de com va anar el primer partit de competició oficial d’aquesta temporada per al Club Hoquei Lloret, que va perdre 3-2 a Taradell, però va deixar bones sensacions. I expliquem que en vòlei, que també ha començat la lliga, el partit del Lloret es va haver de posposar per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners...
Avui parlem dels abocaments de brossa en zones boscoses del municipi, la promoció digital de la destinació...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 23 Octubre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners seran destinats a la investigació...