7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 29 AGOST 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dijous obrim el programa explicant-vos que SOS Lloret denuncia una construcció il·legal a Can Juncadella. Es tracta d’una edificació nova dins de la parcel·la vinculada a l’expresident del Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev. Es pot visualitzar des del mar. És una planta baixa d’entre 100 i 200 metres quadrats que s’hauria construït entre els mesos de maig i juliol. Entrevistem Jordi Palaudelmàs, membre de SOS Lloret.

Després parlem de l’Arxiu Municipal de Lloret, que ha rebut durant aquests mesos diferents ingressos de documentacions, per ampliar diferents fons familiars. Es tracta de material ben divers, des de fotografies fins a correspondències d’avantpassats, que ajuden a recuperar i descobrir la història de la vila. Per saber-ne més coses, parlem amb l’arxiver municipal Quim Daban.

A la segona part, obrim plana esportiva. Entrevistem Xavi Blasco, que ha estat el novè classificat en el Campionat d’Europa d’Esquaix. El lloretenc va participar en la categoria Màster, per a major de 40 anys.

A continuació, anunciem que aquesta nit, a les 9, hi ha una nova audició del Festival de Guitarra del Mediterrani, a la parròquia de Sant Romà. L’artista convidat per aquesta ocasió és Javier Gavara, que oferirà un espectacle de guitarra flamenca. Parlem amb ell per saber quin repertori ha preparat pel concert d’aquesta nit.

Darrers Programes