11.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 29 MARÇ 2018

Avui expliquem que Lloret de Mar vol obrir-se al mercat ucraïnès. Per aquest motiu, Lloret Turisme participa aquests dies a la fira internacional de Kiev, que va començar ahir i que s’allarga fins divendres. Es tracta d’un esdeveniment en què la destinació ja hi va ser present l’any 2013. En els anys posteriors, a causa del context […]

Avui expliquem que Lloret de Mar vol obrir-se al mercat ucraïnès. Per aquest motiu, Lloret Turisme participa aquests dies a la fira internacional de Kiev, que va començar ahir i que s’allarga fins divendres. Es tracta d’un esdeveniment en què la destinació ja hi va ser present l’any 2013. En els anys posteriors, a causa del context polític i bèl·lic d’Ucraïna, no hi havia fet cap acció promocional. Ara, però, les dades mostren un creixement d’aquest mercat. Parlem dels diferents objectius que es marca l’ens entrevistant la seva gerent, Elizabeth Keegan.

El Xino Xano ha preparat per aquest Divendres Sant la tradicional bunyolada popular de Setmana Santa. L’activitat, que es repeteix cada any, es complementa amb una caminada prèvia fins a l’Ermita de la Mare de Déu de les Alegries. Sabrem com es presenta la jornada amb un membre de l’entitat, Miquel Joancomartí.

A la segona part, obrim plana esportiva per parlar de dos esdeveniments que reuniran un bon nombre d’esportistes a la vila. Són dos tornejos que comencen avui. Un d’ells és el Trofeu Sant Jaume de futbol, que arriba a la quarantena edició amb equips de diferents nacionalitats. Està impulsat per l’empresa Travel Sport. Entrevistem un dels organitzadors, Isidre Riutort. L’altra competició és l’Eurobasket, que ja fa 25 anys que se celebra. Ens ho explica un dels organitzadors, Giuseppe Zucconi.

Després, escoltem les valoracions de la triatleta Anna Carrión. La lloretenca ha participat a la Copa d’Europa junior de Triatló a Quarteira, Portugal, i ha assolit la 23a posició.

Per últim, recordem diferents propostes per aquests dies. D’una banda, dos tallers familiars: “Per sota del mar” i “Pirates al Castell”. I, d’altra banda, la primera Fira del Playmobil, que arriba aquest diumenge a Lloret.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022

Ràdio Box – 26 Novembre 2022