17.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 29 SETEMBRE 2017

A dos dies de l’1 d’octubre, Lloret celebra el dia del patró de la policia local. Una jornada polèmica que, de ben segur, marcarà d’alguna manera la celebració, que té lloc aquest divendres a la Caserna i a la que cada any hi assisteixen diferents cossos policials. La festa patronal consta d’un seguit de reconeixements als […]

A dos dies de l’1 d’octubre, Lloret celebra el dia del patró de la policia local. Una jornada polèmica que, de ben segur, marcarà d’alguna manera la celebració, que té lloc aquest divendres a la Caserna i a la que cada any hi assisteixen diferents cossos policials.

La festa patronal consta d’un seguit de reconeixements als agents que han fet intervencions destacades o bé a causa de la seva antiguitat en el servei. La novetat d’aquesta edició és que l’acte retrà homenatge a en Jake, el gos policia que va morir. 

En aquest reconeixement, hi assistiran unitats canines d’arreu de Catalunya. Després dels parlaments, es lliuraran els guardons dels agents que compleixen 25 anys de servei i dels qui es jubilen enguany. I tot seguit, es destacaran les intervencions meritòries per part dels policies en el darrer any de servei a Lloret. 

Aquesta jornada se celebra cada any, i des del 2016 té lloc a la caserna de l’avinguda de Vidreres. L’acte, que és intern, començarà a dos quarts d’una del migdia.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, per saber les dades de persones que van participar del Dia Mundial del Turisme, dimecres passat, i més detalls de l’estada a Itàlia, en la trobada de rutes europees.

Anunciem els partits del cap de setmana, també que acaba el servei de socorrisme a les cales tot i que els vigilants continuaran a les platges del centre i Fenals fins a mitjans d’octubre.

Recordem que demà acaba la campanya gratuïta per posar el xip i censar els animals de companyia que hi ha a Lloret. La iniciativa s’adreça a gossos, gats i fures.

Coneixem tots els detalls del concurs de fotografia Montphoto, que es va presentar ahir i que compta amb un seguit de novetats. Escoltem les declaracions dels organitzadors i de l’alcalde Jaume Dulsat.

Darrers Programes