Dimarts, 1 desembre 2020
12.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 3 SETEMBRE 2020

El programa d’aquest dijous arrenca amb el següent tema de portada: dos lloretencs mostren diversos racons del món a través del blog “La Mochila en la Espalda”. Es tracta d’un recull virtual de comentaris, opinions, recomanacions i fotografies de tots els llocs que han visitat la Leila Jiménez i l’Afons Serrano, dos apassionats pels viatges. Es van conèixer precisament viatjant, l’any 2014. Des de llavors, no han deixat de visitar, conèixer i descobrir llocs de tot el món. Asseguren que pateixen “dromomania”, el desig excessiu de viatjar i estar constantment en moviment, d’una ciutat a una altra. Planegen els viatges amb temps, per tal que siguin més barats i, a més, estan molt atents a totes les ofertes que puguin sorgir. A través de “La Mochila en la espalda”, volen ajudar la resta d’amants dels viatges a tenir tota la informació i recomanacions sobre llocs que poden ser d’interès i, especialment, aconseguir que es perdi la por a viatjar. Avui entrevistem un dels autors del blog “La Mochila en la Espalda”, el lloretenc Alfons Serrano.

Expliquem que la FECASARM ha creat una bústia per denunciar l’organització de festes il·legals. La principal patronal de l’oci nocturn de Catalunya ha decidit treballar per detectar totes les activitats il·legals relacionades amb el seu sector, després de les múltiples queixes que els han arribat en les últimes setmanes. Entrevistem el president de la FECASARM, Joaquim Boadas.

A la segona part, sabem quina és la situació actual del mosquit tigre, que aquest estiu ha estat més present en diverses zones de Catalunya que altres anys. El confinament i les altes temperatures i les pluges de la primavera han incrementat la seva presència. Ho expliquem amb Santi Escartín, membre de Mosquito Alert.

Després, parlem amb el lloretenc Esteve Dalmau, que participarà en la tercera edició del festival internacional Art & Gavarres, que comença aquest dissabte i que s’allarga fins a finals d’any. Es tracta d’un esdeveniment en què els artistes convidats creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals.

I acabem explicant que Lloret en Comú demana a l’equip de govern que restauri el medalló dedicat a Mossèn Cinto Verdaguer, ubicat a Sant Pere del Bosc. Des del grup municipal a l’oposició consideren que cal preservar aquesta obra. Escoltem les declaracions del portaveu dels comuns, Miguel Gracia, i del regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

Darrers Programes

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant de la Plataforma d'Habitatges d'Ús Turístic (HUT) de Lloret de Mar que demana a...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Lloret Esportiu – 30 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 30 Novembre 2020

Iniciem setmana parlant de la Plataforma d'Habitatges d'Ús Turístic (HUT) de Lloret de Mar que demana a l'Ajuntament que aixequi la prohibició...

Cocodril Club – 29 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 28 Novembre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.