24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 AGOST 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui divendres us expliquem que el Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge a la vila amb més d’una vintena de parades. Serà la 33a edició del que abans es coneixia com a Botiga al carrer. De 10 del matí a 10 de la nit, es podran trobar tot tipus de productes a preus molt rebaixats, amb la participació d’una quinzena d’establiments adherits a l’Associació de Comerciants.Entrevistem la regidora de Comerç, Lara Torres, i el gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina.

D’altra banda, seguim parlant de la nova construcció que s’ha fet a la finca de Can Juncadella. Recordem que ahir vam entrevistar Jordi Palaudelmàs, perquè SOS Lloret ha denunciat aquest nou edifici. Els ecologistes demanen que s’enderroqui i que no hi ha prou amb una sanció econòmica. La plataforma demana la màxima transparència a l’Ajuntament i que actuï amb contundència. Per donar resposta, entrevistem el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

A la segona part, parlem del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Arriba avui divendres a Lloret amb l’obra “Castañuela 70 + 50”, a càrrec de la companyia navarresa Puntido Teatre. Sabrem tots els detalls d’aquesta obra, que parodiarà l’Espanya de finals de la Dictadura. Entrevistem Javier Salvo, actor i director de l’obra.

També en el marc del FITAG, la companyia lloretenca Corset Teatre representarà “Ese silencio incómodo”, demà dissabte a Girona. Parlem amb l’actor Elías González.

A més, en el programa d’avui també ens fem ressò d’altres cites que arriben aquest cap de setmana com la participació dels Encantats de Lloret en el Carnaval d’estiu de Tossa de Mar, la cinquantena edició del Concurs de Colles Sardanistes i l’actuació de la cobla Big Cat.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA