Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 JULIOL 2020

Arrenquem el dijous remarcant que Lloret de Mar participa en la Primera Jornada Híbrida Associativa, per analitzar el futur dels congressos. L’esdeveniment es va dur a terme dies enrere al Palau de Congressos de Girona, amb l’objectiu de fer una mirada al futur dels congressos, després de la pandèmia. La Primera Jornada Híbrida Associativa va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau. Al llarg de la cita es van tractar aspectes com la tecnologia, l’sponsorship i el nou concepte de congressos i esdeveniments. Aquesta no ha estat l’única acció de treball de les últimes setmanes. Dies enrere, l’entitat també va participar en el Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau, a l’Hotel Alimara de Barcelona. La trobada va servir per reflexionar i fer aportacions sobre el nou pla per reactivar el turisme de reunions al territori català a curt i mitjà termini. Sabrem com van anar les dues trobades. Entrevistem la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario.

D’altra banda explicarem que Lloret de Mar ha obtingut assistència tècnica en matèria de gestió forestal i prevenció d’incendis. L’ha concedit la Diputació de Girona, després de la petició que va fer el consistori el passat mes de maig. Sabrem quins beneficis aportarà al municipi. Entrevistem el regidor responsable, Jordi Orobitg.

A la segona part, parlem del club esportiu Lloret Aigües Obertes que cada dia, a les 7 del matí, i dues vegades per setmana a la tarda, realitzen sessions d’entrenament amb els seus socis. A més, els caps de setmana fan rutes per les aigües de Lloret. Ens ho explica la seva presidenta, Dolors Portavella.

També en plana esportiva, escoltem les declaracions dels entrenadors del Club de Futbol Lloret i del Club Futbol Sala Lloret, que ja coneixen quins seran els calendaris de les seves lligues.

Després, fem una mirada a tota l’oferta de Xatrac per aquest estiu. Al llarg d’aquests mesos han programat diferents activitats com les rutes del mar, sortides d’snorkel o gimcanes pels boscos i els Jardins de Santa Clotilde. Parlem amb una membre de l’entitat, Ariadna Peña.

I acabem recordant que avui s’obre el cicle Estiueja, amb el concert del grup “Sommeliers”. Serà aquesta nit, a les nou, al Jardí de la Pau.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...