22.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 JULIOL 2020

Arrenquem el dijous remarcant que Lloret de Mar participa en la Primera Jornada Híbrida Associativa, per analitzar el futur dels congressos. L’esdeveniment es va dur a terme dies enrere al Palau de Congressos de Girona, amb l’objectiu de fer una mirada al futur dels congressos, després de la pandèmia. La Primera Jornada Híbrida Associativa va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau. Al llarg de la cita es van tractar aspectes com la tecnologia, l’sponsorship i el nou concepte de congressos i esdeveniments. Aquesta no ha estat l’única acció de treball de les últimes setmanes. Dies enrere, l’entitat també va participar en el Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau, a l’Hotel Alimara de Barcelona. La trobada va servir per reflexionar i fer aportacions sobre el nou pla per reactivar el turisme de reunions al territori català a curt i mitjà termini. Sabrem com van anar les dues trobades. Entrevistem la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario.

D’altra banda explicarem que Lloret de Mar ha obtingut assistència tècnica en matèria de gestió forestal i prevenció d’incendis. L’ha concedit la Diputació de Girona, després de la petició que va fer el consistori el passat mes de maig. Sabrem quins beneficis aportarà al municipi. Entrevistem el regidor responsable, Jordi Orobitg.

A la segona part, parlem del club esportiu Lloret Aigües Obertes que cada dia, a les 7 del matí, i dues vegades per setmana a la tarda, realitzen sessions d’entrenament amb els seus socis. A més, els caps de setmana fan rutes per les aigües de Lloret. Ens ho explica la seva presidenta, Dolors Portavella.

També en plana esportiva, escoltem les declaracions dels entrenadors del Club de Futbol Lloret i del Club Futbol Sala Lloret, que ja coneixen quins seran els calendaris de les seves lligues.

Després, fem una mirada a tota l’oferta de Xatrac per aquest estiu. Al llarg d’aquests mesos han programat diferents activitats com les rutes del mar, sortides d’snorkel o gimcanes pels boscos i els Jardins de Santa Clotilde. Parlem amb una membre de l’entitat, Ariadna Peña.

I acabem recordant que avui s’obre el cicle Estiueja, amb el concert del grup “Sommeliers”. Serà aquesta nit, a les nou, al Jardí de la Pau.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA