5.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 JUNY 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim l’informatiu matinal parlant del Departament de Territori i Sostenibilitat que reactiva el projecte d’ampliació de la C-32 entre Lloret i Tordera. Aquest passat divendres, ha sortit a informació pública un nou estudi informatiu i un altre d’impacte ambiental. Han de servir per complementar i completar la documentació anterior, introduint diferents conceptes que va demanar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en la suspensió cautelar dels documents. En concret, s’ha elaborat una simulació de trànsit que conclou que el corredor de la C-32 proposat pel Govern és el que assoleix els millors resultats. 

La recuperació d’aquest projecte ha sorprès la plataforma Aturem la C-32, que ho ha qualificat d’”indignant”. Consideren que és “totalment contrari” als objectius de l’Agència de la Natura, que fa uns dies va aprovar el Govern i lamenten que s’intenti activar tot just després de la crisi sanitària.

Entrevista a Joan Mora, portaveu de la plataforma Aturem la C-32, per saber com s’ha encaixat aquesta reactivació del projecte d’ampliació del tram de l’autopista C-32 entre Tordera i Lloret.

Entrevista a Joan Cama, un dels gerents del Parc Aquàtic Water World, que ha obert les portes aquest cap de setmana, un mes després del què és habitual, com la resta dels principals parcs aquàtics de les comarques gironines. Ho han fet en un format reduït, perquè l’aforament és al 50%, amb un màxim de 3.000 visitants diaris. De moment, dissabte van rebre 900 persones i diumenge, unes 900 més.

En plana esportiva sabrem com va anar la Milla de Sant Pau, la primera cursa en la què ha participat l’atleta José Luis Blanco després de la pandèmia. Va acabar en el cinquè lloc, amb un temps de 5 minuts i 48 segons. Escoltem les valoracions del corredor lloretenc. I seguim en esports per conèixer la carrera esportiva del jove Pedro Flores, nascut a Lloret de Mar. Amb 21 anys, ha aconseguit arribar a una lliga professional de futbol sala, a la Segona Divisió Nacional. Ho ha fet amb l’Atlético Mengíbar de Jaén.

Darrers Programes