Dimecres, 21 octubre 2020
18.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dilluns, iniciem la setmana amb l’enduriment de les condicions de confinament ja previstes a l’estat d’alarma, a l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar ens fixem en les mesures dins de l’estat d’alarma per fer front a la crisi sanitària. L’Ajuntament ha inutilitzat totes les fonts del municipi. A més, s’han tancat els espais d’esbarjo per a gossos. Són mesures que se sumen a les ja impulsades, com haver precintat els parcs infantils i els parcs de salut.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, sobre les últimes mesures sobre les anulacions de les fonts i el tancament de les zones d’esbarjo per a gossos.

Entrevista a Jordi Hernández, portaveu de C’s, perquè la formació demana a l’equip de Govern que destini el milió d’euros dels Pressupostos Participats a la crisi sanitària del coronavirus.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de Serveis Centrals, que explica que l’Ajuntament ofereix la informació relacionada amb el coronavirus en diferents idiomes.

Un dia més, coneixerem propostes d’activitats per fer a casa aquests dies de confinament. Avui ens centrarem en la piscina municipal, que fa sessions a través de les xarxes.

Entrevista a Quim Blanch, monitor i a Ricard Salinas, director de la Piscina, que comenten quines son aquestes activitats i com les podem gaudir virtualment.

També coneixem una nova acció solidària, la de la colla Encantats, que s’ha ofert voluntària per fer bates de protecció per a personal sanitari i cossos de seguretat i emergències. Entrevistem a Kasandra López, membre de la colla.

Darrers Programes

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament compta amb Albert Robert de Junts per Lloret.
El tema de portada d'avui dimarts és que Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament....
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Sense Pressa – Albert Robert

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament compta amb Albert Robert de Junts per Lloret.

Bon Dia Bona Hora – 20 Octubre 2020

El tema de portada d'avui dimarts és que Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar en línia la destinació de...

Lloret Esportiu – 19 Octubre 2019

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2020

Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament. A tot Catalunya només hi...