Dimecres, 28 octubre 2020
15.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 30 SETEMBRE 2020

Avui us parlem de la campanya d’identificació d’animals de companyia, que comença demà, el lema és “Fem-ho bé! Identifica’m”.

L’Ajuntament impulsa un any més la campanya d’identificació de gossos, gats i fures, en què posa de manera gratuïta el xip i, a més, inclou els animals al cens municipal. La campanya es fa durant tot el mes d’octubre en diferents centres veterinaris que hi col·laboren.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, que comenta els detalls de la campanya i repassa les dades de les quatre campanyes anteriors.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, per comentar tot un paquet d’ajudes econòmiques que ofereix l’Ajuntament als petits empresaris de Lloret que més han patit les conseqüències de la crisi del coronavirus.

Avancem que avui comença Montphoto 2020. La 24a edició del festival internacional de fotografia de natura se celebra d’una manera molt excepcional, ja que es fa online per la pandèmia. Entrevistem a Paco Membrives, director del certamen.

Entrevista a Joan Moret, president del Cineclub Adler, per parlar de les sis pel·lícules que conformen la cartellera d’aquesta temporada, presentada divendres passat.

Finalment, expliquem que aquest vespre hi ha una commemoració doble a Lloret de Mar: d’una banda, farà 100 setmanes que un grup de lloretencs es troben a la plaça de l’església per reclamar la llibertat de les preses i els presos, així com dels exiliats i exiliades.

D’altra banda, és vigília de l’1 d’octubre i es vol recordar el referèndum de fa tres anys. Del que s’ha preparat per avui, escoltem les declaracions de la representant d’Òmnium a La Selva marítima, Gràcia Ferrer.

Darrers Programes

Avui dimecres destaquem que l’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a comprar pisos per destinar-los a lloguer social....
Aquest dimarts us expliquem que el Govern municipal ja ha aprovat les ordenances fiscals del 2021, amb...
Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 26 d’octubre de 2020. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Avui a causa d'un problema tècnic en els estudis, l'informatiu te una durada més reduïda.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 28 Octubre 2020

Avui dimecres destaquem que l’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a comprar pisos per destinar-los a lloguer social. El Govern municipal vol ampliar...

Bon Dia Bona Hora – 27 Octubre 2020

Aquest dimarts us expliquem que el Govern municipal ja ha aprovat les ordenances fiscals del 2021, amb el suport de Lloret en...

Ple Municipal 26 Octubre 2020

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 26 d’octubre de 2020. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible...

Lloret Esportiu – 26 Octubre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.