Divendres, 4 desembre 2020
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 31 DESEMBRE 2018

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant-vos que l’alcalde de Lloret de Mar fa un balanç positiu del 2018. Jaume Dulsat destaca que ha estat una “bona temporada turística, mediàticament positiva”, així com la subvenció rebuda de 2,2 milions d’euros que contribueix a què Lloret sigui una destinació intel·ligent, en el sentit de “millorar l’experiència per al turista”, entre d’altres. Pel que fa a l’àmbit cultural, l’alcalde Dulsat qualifica la reestrena de LA BELLA DOLORES, durant la festa major de Sant Romà, com a “èxit col·lectiu” i “motiu d’orgull lloretenc”. Si aquest és el balanç de l’any que acaba avui, Jaume Dulsat augura un 2019 com l’any d’execució d’un seguit de projectes. I afirma que serà “l’any de la conversió turística”.

D’altra banda, en plana esportiva, Jonathan Romeo tancarà l’any participant en la Cursa dels Nassos amb l’objectiu de millorar la marca de la passada edició. La mítica prova se celebra aquesta tarda a Barcelona. Un dels organitzadors és José Luís Blanco. Els escoltem als dos.

Tot seguit, anunciem que aquesta tarda Lloret de Mar rebrà la visita del patge reial, que recollirà les cartes de tots els nens i les nenes, per donar-les als Reis d’Orient. El trobarem de 5 a 7 de la tarda, a la plaça de l’Església.

A la segona part, us fem dues propostes per tal de començar l’any amb bon peu: ballant sardanes amb el primer raig de sol del dia, a la plaça del Pi a Santa Cristina, o bé participant de la quina que organitza l’esplai Shalom. Una i altra activitat tenen lloc demà, 1 de gener, a Lloret.

Després, us recomanem que compreu el calendari solidari que han editat per primera vegada la Policia Local i Protecció Civil. Els diners es destinaran a les associacions ForçaAME i Pas a Pas.

Darrers Programes

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...