26.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 31 DESEMBRE 2018

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant-vos que l’alcalde de Lloret de Mar fa un balanç positiu del 2018. Jaume Dulsat destaca que ha estat una “bona temporada turística, mediàticament positiva”, així com la subvenció rebuda de 2,2 milions d’euros que contribueix a què Lloret sigui una destinació intel·ligent, en el sentit […]

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant-vos que l’alcalde de Lloret de Mar fa un balanç positiu del 2018. Jaume Dulsat destaca que ha estat una “bona temporada turística, mediàticament positiva”, així com la subvenció rebuda de 2,2 milions d’euros que contribueix a què Lloret sigui una destinació intel·ligent, en el sentit de “millorar l’experiència per al turista”, entre d’altres. Pel que fa a l’àmbit cultural, l’alcalde Dulsat qualifica la reestrena de LA BELLA DOLORES, durant la festa major de Sant Romà, com a “èxit col·lectiu” i “motiu d’orgull lloretenc”. Si aquest és el balanç de l’any que acaba avui, Jaume Dulsat augura un 2019 com l’any d’execució d’un seguit de projectes. I afirma que serà “l’any de la conversió turística”.

D’altra banda, en plana esportiva, Jonathan Romeo tancarà l’any participant en la Cursa dels Nassos amb l’objectiu de millorar la marca de la passada edició. La mítica prova se celebra aquesta tarda a Barcelona. Un dels organitzadors és José Luís Blanco. Els escoltem als dos.

Tot seguit, anunciem que aquesta tarda Lloret de Mar rebrà la visita del patge reial, que recollirà les cartes de tots els nens i les nenes, per donar-les als Reis d’Orient. El trobarem de 5 a 7 de la tarda, a la plaça de l’Església.

A la segona part, us fem dues propostes per tal de començar l’any amb bon peu: ballant sardanes amb el primer raig de sol del dia, a la plaça del Pi a Santa Cristina, o bé participant de la quina que organitza l’esplai Shalom. Una i altra activitat tenen lloc demà, 1 de gener, a Lloret.

Després, us recomanem que compreu el calendari solidari que han editat per primera vegada la Policia Local i Protecció Civil. Els diners es destinaran a les associacions ForçaAME i Pas a Pas.

Darrers Programes