Dilluns, 18 gener 2021
6.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 31 JULIOL 2020

Acomiadem la setmana i el mes de juliol informant-vos que Lloret de Mar aprovarà de manera inicial l’Ordenança reguladora del servei de Taxi. Aquesta tarda hi ha ple, a partir de les quatre. Comptarà amb un total de 15 punts en l’ordre del dia, cinc dels quals seran mocions. Pel que fa al debat de l’ordenança reguladora del servei de taxi, s’exposarà i es debatrà el text que establirà les condicions i els aspectes fonamentals pels quals es regirà aquest col·lectiu. El ple també servirà per nomenar Jordi Capdevila Olivas com a nou Jutge de Pau de Lloret pels pròxims quatre anys, així com per conèixer les festes locals de l’any que ve. A més, es donarà compte de diferents decrets. El ple se celebra aquesta tarda, a partir de les quatre, a la sala d’actes de l’Ajuntament, a porta tancada. Es podrà seguir en directe al 90.2 de l’FM, al web de la ràdio i també a través del Facebook live de Nova Ràdio Lloret. Parlem dels diferents punts que formen l’ordre del dia en el programa d’avui. Entre altres, entrevistem Cristian Fernández, regidor de Mobilitat, per comentar l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora del taxi.

Pel que fa al ple, també ens centrem en les mocions que presenten dos partits de l’oposició. Són Lloret En Comú i el PSC. Parlem amb els seus portaveus: Miguel Gracia, dels Comuns, i Francisco Pastor, dels Socialistes.

A la segona part, sabrem com es presenta l’espectacle “Jazz som aquí”, que es fa aquest diumenge, a les nou de la nit, a la Plaça Germinal Ros. Entrevistem el seu protagonista, el polifacètic imitador Pep Plaza, que estarà acompanyat a l’escenari per la Big Band Jazz Maresme.

Després, conversem sobre la 24a edició del Festival de fotografia MontPhoto. Enguany, a causa de la pandèmia, se celebrarà en format online, per primera vegada en la seva història. El certamen ha rebut més de 14.000 fotografies, de 68 països diferents. Entrevistem el president de l’associació, Paco Membrives.

I acabem explicant que aquest dissabte tornen les audicions de sardanes a la fresca. Serà a les deu de la nit, al Pati de Ses Escoues, amb la Cobla Ciutat de Girona.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 17 Gener 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 16 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...