5.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 4 SETEMBRE 2020

Arribem al final de la primera setmana de setembre amb la campanya “Compra a Lloret”, que vol Fomentar el comerç local i ajudar tots aquells establiments que van ser declarats “no essencials” durant l’estat d’alarma. Aquest és el principal objectiu de la nova campanya de comerç que ha iniciat l’Ajuntament, anomenada “Compra a Lloret”.

El consistori posarà en circulació 6.000 targetes pels veïns de la vila. Serviran perquè la ciutadania compri a tots aquells comerços locals que arran del confinament van haver de tancar les portes i van veure reduïts els seus ingressos i activitat de manera notable. Es fa una crida a tots els establiments interessats en participar que compleixin els requisits per formar part de la campanya. Tots ells poden adherir-se abans del pròxim 28 de setembre. Tota la informació es pot trobar al web de l’Ajuntament, a la secció de Comerç.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Comerç, Lara Torres, que explica tots els detalls de la campanya.

Avancem que Jessica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú – Podem al Parlament de Catalunya, visitarà aquest dissabte Lloret de Mar per abordar la situació actual del turisme. Serà a dos quarts d’onze del matí, a l’Hotel Marsol. Parlem de la trobada amb el portaveu de Lloret en Comú, Miguel Gracia.

Ens centrem en el Festival MontPhoto, que ha obert les inscripcions per participar en les ponències i activitats de la seva 24a edició. A causa de la pandèmia, el format del certamen serà completament virtual i comptarà amb ponents de primer nivell. Ens ho explica el director de MontPhoto, Paco Membrives.

Entrevista a Pere Serrano, un mestre de primària i educació física de l’escola Pompeu Fabra que ha decidit compartir a la xarxa idees i recursos pels docents. El lloretenc, que és un apassionat de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ha creat un compte a Instagram i un blog virtual anomenat “El racó d’en Pere”.

Finalment, sabem com es presenta l’audició de sardanes que oferirà aquest dissabte a la nit la Principal del Llobregat i també farem un cop d’ull a l’agenda esportiva, amb els partits de pretemporada que jugaran el Club de Futbol Lloret i el Club Hoquei Lloret.

Darrers Programes