21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 8 Octubre 2020

Avui obrim parlant de Salut, que fa marxa enrere i para la reobertura de l’oci nocturn. La Generalitat va anunciar aquest dimarts que les discoteques podrien tornar a obrir però un dia després ja ha fet marxa enrere i ahir dimecres anunciava que els locals d’oci nocturn hauran de seguir tancats. El Departament de Salut […]

Avui obrim parlant de Salut, que fa marxa enrere i para la reobertura de l’oci nocturn. La Generalitat va anunciar aquest dimarts que les discoteques podrien tornar a obrir però un dia després ja ha fet marxa enrere i ahir dimecres anunciava que els locals d’oci nocturn hauran de seguir tancats.

El Departament de Salut ha pres la decisió per la situació epidemiològica de Catalunya, tot i que dimarts el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, confiava en què la reobertura permetria frenar els contagis que estava havent-hi en festes privades.

Entrevista a Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm, la patronal de l’oci nocturn, per saber com rep la notícia el sector, tot escoltant el que deia Josep Maria Argimon el passat dimarts.

Parlem amb l’Associació Lobby, entitats residencials, barris i comerços de proximitat (Lerbycop), que celebra la contundent actuació dels mossos d’esquadra contra les ocupacions a les urbanitzacions de Lloret de Mar. Entrevistem a Miguel Moreno, president de Lerbycop.

Repassem agenda comentant les dues obres que es podran veure aquests dies al Teatre de Lloret. D’una banda, diumenge arriba “Ocaña. Reina de las Ramblas”, de la mà de la companyia Òpera de Butxaca i Nova Creació. La sessió anirà seguida d’un col·loqui organitzat per las Influencers de Lloret. Escoltem un membre del grup lloretenc per saber exactament què han preparat i també entrevistem a l’actor Joan Vázquez.

D’altra banda, dilluns a la tarda, que és festiu perquè és el Pilar, la companyia Irú Teatro Negro porta a Lloret de Mar una versió del clàssic Alicia en el país de las maravillas, amb el subtítol: “Vuelve la magia del teatro negro”. Entrevistem el productor i titellaire Ricardo Cristóbal.

Acabem amb dues cites més de l’agenda, però en aquest cas per avui mateix. D’una banda, l’Aurora celebra el seu quinzè aniversari i presenta la nova temporada a les set de la tarda, a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. I a les nou del vespre, al Teatre mateix, es projectarà la primera pel·lícula de la temporada del Cineclub Adler, América.

Darrers Programes