27.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 8 SETEMBRE 2020

Avui dimarts destaquem que arriben els últims dies de la campanya “Evita ser COVID Spoiler” a Lloret de Mar. La campanya té per objectiu conscienciar els joves de la importància de l’ús de la mascareta per prevenir el coronavirus. Ja fa cinc setmanes que els voluntaris de la Creu Roja passegen pels carrers de Lloret […]

Avui dimarts destaquem que arriben els últims dies de la campanya “Evita ser COVID Spoiler” a Lloret de Mar. La campanya té per objectiu conscienciar els joves de la importància de l’ús de la mascareta per prevenir el coronavirus. Ja fa cinc setmanes que els voluntaris de la Creu Roja passegen pels carrers de Lloret informant a la població.

Es tracta d’una campanya que es du a terme arreu del territori. Es va iniciar el passat 12 d’agost, arran del creixement dels contagis entre la població jove. La iniciativa s’allarga fins al 15 de setembre. La iniciativa de la Creu Roja prové d’un encàrrec de la Generalitat, que ja ha passat per diversos municipis de Catalunya. A Lloret, els informadors són joves voluntaris residents a la vila que parlen, especialment, de la importància de seguir les mesures de seguretat en reunions amb amics i familiars i altres actes.

Entrevista a Norma Rivas, coordinadora de la Creu Roja a Lloret, Blanes i Tossa, per saber com s’està desenvolupant la campanya quan entra en la recta final.

Expliquem que Ona Blasco ha tornat a competir i ho ha fet en un gran estat de forma. Ha estat la segona classificada aquest passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya Femení d’esquaix sub-17, l’escoltem. A més, en esports, també sabrem com ha estat el retorn als entrenaments del Bàsquet Lloret. Entrevista a Jordi Palacín, president de l’entitat.

Ens fem ressò de la visita que ha rebut aquest dilluns Lloret de Mar de l’ambaixador de la República d’Armènia a l’Estat espanyol, Vladimir Kamirshalyan. Un dels actes ha estat en una de les rotondes del costat del centre comercial Porta Lloret, on s’ha instal·lat una placa en record al genocidi armeni de principis del segle XX.

Entrevista a Alfons Sánchez, coordinador de l’ANC de Lloret, sobre la Diada Nacional de Catalunya, que comptarà a Lloret de Mar amb dos actes centrals: el discurs institucional de l’alcalde i el Cant dels Segadors.

Entrevista a Montse Xirgu, membre del veïnat de les Alegries, per explicar que s’ha suspès la jornada de portes obertes que s’havia programat per diumenge, amb motiu del dia de la Mare de Déu de les Alegries.

Acabem parlant d’un espectacle literari i musical que arriba aquest dijous a la Biblioteca Municipal. Es titula “Allò que volen les dones” i començarà a les set de la tarda a la sala polivalent de l’equipament. Entrevista a Olga Cercós, una de les artistes, que ens explica com serà la sessió.

Darrers Programes